Δέλλας: «Όλοι οι παίκτες είναι υπό αξιολόγηση»

17:47 | 12/03/2024

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για τα πλέι άουτ που θα αποτελέσουν επί της ουσίας αξιολόγηση του ρόστερ.

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν την Τρίτη στο ΒΑΚ και αναφέρθηκε τόσο στον στόχο του ΟΦΗ στα play outs, όσο και στην αξιολόγηση που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

«Έκλεισε η κανονική περίοδος, μπαίνουμε στην διαδικασία ενός mini πρωταθλήματος και αυτό που ζήτησα από τα παιδιά είναι να βγούμε πρωταθλητές αυτής της διαδικασίας. Προφανώς, για να συμβεί αυτό, χρειαζόμαστε νίκες και βαθμούς. Όλα τα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με την Κηφισιά, θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δουλέψαμε αρκετά, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν καλά σε όσα ζητήσαμε και στον τομέα της φυσικής κατάστασης που χρήζει συζήτησης αν και η περίοδος είναι δύσκολη για να δούμε αποτελέσματα. Εκτός από αυτό που έχουμε πει ξανά και είναι να βρούμε ισορροπία στα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας. Το τι μας συμβαίνει όταν προηγούμαστε, όταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ προκειμένου να βρούμε λύσεις.

Είναι κάτι που θα πρέπει να το δούμε, οι παίκτες έχουν καταλάβει από αυτά που έχουμε συζητήσει στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αλλά πρέπει να μάθουμε από αυτά. Το ζητούμενο είναι να εμφανιστούμε πιο διαβασμένοι σε τέτοια παιχνίδια, με μικρούς αντιπάλους και τέτοιου βεληνεκούς. Δεν χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο όταν ο αντίπαλος είναι μεγάλος, όπως το δείξαμε με τον Παναθηναϊκό. Και αυτό μας στοίχησε φέτος ως ομάδα, στα μικρά παιχνίδια χάθηκαν πολλοί βαθμοί. Ένα άλλο στοιχείο είναι ότι ενώ η ομάδα σκοράρει σε κάθε παιχνίδι από δύο γκολ και πάνω, δέχεται και αρκετά. Αυτό πρέπει να μειωθεί και είμαστε σε αυτήν την διαδικασία, να δούμε πως θα εμφανιστούμε στο επόμενο παιχνίδι.

Όλοι οι παίκτες είναι υπό αξιολόγηση με την έννοια τι μπορούν και αν μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, στο τέλος της χρονιάς θα πάρουμε αποφάσεις για το ποιος μπορεί και το ποιος δεν μπορεί να είναι στην ομάδα.

Σίγουρα δεν με απασχολεί τώρα το τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς. Με απασχολεί το τι θα κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες είναι υπό αξιολόγηση και θα πρέπει ν' αποδείξουν μέσα στο γήπεδο, σε κάθε παιχνίδι και κάθε προπόνηση ότι αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα. Χωρίς αυτό να είναι απειλή για κάθε παίκτη, αυτό είναι ένα γεγονός και το αναφέρουμε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.