Δέλλας: «Θα μπουν και τα γκολ»

22:33 | 30/03/2024

Στις χαμένες ευκαιρίες στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ότι o OΦΗ δημιοιυργεί ευκαιρίες αλλά δεν μπορεί να σκοράρει: «Το θετικό είναι ότι η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, αυτό θα μας βγει κάποια στιγμή, Θα μπουν τα γκολ και θα απελευθερωθούμε ακόμα περισσότερο. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το ματς, αυτό δεν έγινε. Στο δεύτερο ο Ατρόμητος για 10-15 λεπτά ανέβηκε, παρ’ ολα αυτά είχαμε ευκαιρίες και στο τέλος από δική μας αφέλεια παραλίγο να χάσουμε το ματς. Αυτό με απασχολεί και όχι οι χαμένες ευκαιρίες».

Για την αλλαγή της εικόνας του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο: «Ο Ατρόμητος είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα, αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό που με ενοχλούσε είναι ότι χάναμε πολύ εύκολα μπάλες στο κέντρο, έδωσαν την δυνατότητα στον Ατρόμητο να βγαίνει σστην κόντρα. Όλο αυτό δημιουργεί ανασφάλεια, επανήλθαμε γρήγορα στο παιχνίδι, ισορροπήσαμε και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Συνεχίζουμε την δουλειά μας, θα προσπαθούμε να βελτιώνουμε πράγματα μέσα από την προπόνηση. Ελπίζω ότι οι ευκαιρίες που μας δίνονται, να γίνονται γκολ».

Για το αν δημιουργείται πίεση που ο ΟΦΗ δεν έχει κερδίσει στα τελευταία παιχνίδια: «Πιστεύω πολύ στα παιδιά, στην δουλειά μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά που κάνουν τα παιδιά. Νομίζω πως υπάρχει μια βελτίωση στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση και όταν τα πράγματα ξεκαθαρίσουν, θα είναι ακόμα καλύτερα από την πλευρά της πίεσης των παιδιών».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.