Δέλλας: «Υπερήφανος για τους παίκτες και τον κόσμο»

23:00 | 03/03/2024

Τι είπε ο προπονητής του ΟΦΗ για το ματς με τον Παναθηναϊκό και την προσπάθεια των παικτών του.

Ο ΟΦΗ άγγιξε τη νίκη με τον Παναθηναϊκό και ο Τραϊανός Δέλλας, στη συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του, αλλά και στην ώθηση που έδωσε ο κόσμος.

«Είναι κρίμα για την προσπάθεια τους, έδειξαν μεγάλη διάθεση απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο με μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά. Στο πρώτο ημίχρονο τα παιδιά πήραν άριστα τακτικά, ο ΠΑΟ δυσκολεύτηκε να βρει χώρους και τον χώρο που βρήκε τον έκανε γκολ. Όταν φτάνεις το παιχνίδι στο 80′, στο 2-1 και δεν καταφέρνεις να διώξεις την μπάλα, αυτοί οι παίκτες θα σε τιμωρήσουν. Το ίδιο συνέβη και στο προηγούμενο παιχνίδι με αποτέλεσμα να χάσουμε το παιχνίδι όπως και σήμερα από μια δική μας επιπολαιότητα. Και για αυτόν τον λόγο είμαι στενοχωρημένος, σίγουρα δεν είναι οι δύο ομάδες δεν είναι στο ίδιο επίπεδο όμως στο γήπεδο και με τον κόσμο μας μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Είχα ζητήσει από τα παιδιά πως στο γήπεδο μας, εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να δίνουμε ενέργεια στον κόσμο μας και αυτός θα μας την γυρίζει πολλαπλάσια. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι εκεί που φτάσαμε το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς» ήταν το αρχικό σχόλιο του Τραϊανού Δέλλα και συνέχισε για τα στοιχεία που θέλει να κρατήσει:

«Βλέπω ότι υπάρχει διάθεση από τα παιδιά, αυτό που παρατήρησα ήταν ότι όταν οι εβδομάδες ήταν γεμάτες είχα μεγαλύτερη ανταπόκριση. Αυτό που με προβληματίζει και που θέλω να βρω λύση είναι η ισορροπία. Ισορροπία στα αποτελέσματα, στις εμφανίσεις, στα συναισθήματα. Αυτό το ups and down είναι κάτι που πρέπει να το βελτιώσουμε. Αυτήν την συγκέντρωση πρέπει να την δείχνουμε πάντα στο μάξιμουμ και όταν δεν την δείχνεις δεν θα κερδίζεις. Δεν μπορώ ότι είμαι πραγματικά υπερήφανος για τα παιδιά γιατί ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Δεχτήκαμε τρία γκολ από το πουθενά από τον Βόλο και με την βοήθεια του κόσμου τα πήγαμε αρκετά καλά».

Ενοψει των play out: «Δεν σκέφτομαι καν ότι μπορεί να μπλέξουμε όμως ποδόσφαιρο είναι και ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Προφανώς στην έδρα μας θα παίξει ρόλο όμως και εκτός έδρας θα παίξουμε με ομάδες που δεν είναι καλύτερες από εμάς, οπότε και εκεί μπορούμε να κερδίσουμε. Το θέμα είναι η ισορροπία που θα παρουσιάσουμε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.