«Δεν αγχωθήκαμε»

20:12 | 15/04/2018

Στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο που έκανε ο Εργοτέλης και στη σιγουριά που υπήρχε στην ομάδα για τη νίκη, στάθηκε στις δηλώσεις του ο γυμναστής της κρητικής ομάδας Αντώνης Ανδρουλάκης.

Ο συνεργάτης του προπονητή ο οποίος παρέστη αντ’ αυτού στη συνέντευξη τύπου, μίλησε για τη σιγουριά που υπήρχε στην ομάδα για την ανατροπή, μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, γεγονός που δεν άγχωσε τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη. 

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ο Αντώνης Ανδρουλάκης επεσήμανε: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα καθώς ήρθε να παίξει ένα καθαρό παιχνίδι για να πάρει τη νίκη. Ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια αξίζουν οι δικοί μας ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έκαναν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. 

Εμείς από το πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες για γκολ παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο μέρος παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν αγχωθήκαμε και ήμασταν σίγουροι για την ανατροπή. Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και είδαμε σε ένα ακόμα παιχνίδι, πως είναι δύσκολο για κάθε ομάδα να μας αντιμετωπίσει μετά το 70ο λεπτό. Πήραμε μια σημαντική νίκη και συνεχίζουμε».

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Νίκος Θεοδοσιάδης τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι περισσότερο για τον κόσμο, ανάμεσα σε δυο ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος, όχι όμως εμείς οι προπονητές. 

Ξέραμε ότι ο Εργοτέλης είναι μια καλή ομάδα και για 60 λεπτά τον αντιμετωπίσαμε αρκετά καλά, μετά όμως χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, κάναμε λάθη, δεχθήκαμε γκολ και χάθηκε το παιχνίδι. Αυτή η ήττα δεν σημαίνει κάτι όμως για εμάς, καθώς έχουμε πετύχει το στόχο μας που ήταν η παραμονή. Τώρα θέλουμε να δώσουμε χρόνο σε όλα τα παιδιά μας και να πλησιάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην κορυφή.

Ήταν σημαντική η στιγμή της ισοφάρισης, καθώς δεν διαχειριστήκαμε σωστά τον αγώνα και ήρθε γρήγορα η ισοφάριση και μετά τα παιδικά λάθη που κάναμε κρίθηκε το παιχνίδι». 

Παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας δεν παραβρέθηκε στη συνέντευξη τύπου, ενώ εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη μίλησε ο Μανόλης Νικολακάκης, ο οποίος ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στην τραγωδία με το δυστύχημα του πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου: «Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για τον αδικοχαμένο πιλότο, καλή δύναμη στην οικογένειά του», ενώ στη συνέχεια για τον αγώνα, είπε: 

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας. Εμείς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα και το πετυχαίνουμε. Έξι στροφές πριν το τέλος δεν έχουμε δείξει σημάδια κούρασης και αυτό είναι σημαντικό. Στο ματς είχαμε τον πρώτο λόγο, αλλά μας έλλειπε η τελική πάσα. 

Ήμασταν σίγουροι για το πλάνο μας, το ακολουθήσαμε μέχρι τέλους και κάναμε την ανατροπή. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και να του ευχηθώ καλή συνέχεια. Εμείς θέλουμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι σε κάθε ματς και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για αυτό».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.