Δεν άξιζε την ήττα ο Εργοτέλης

19:47 | 13/04/2022

Ατυχία και διαιτησία κόστισαν στον Εργοτέλη, ο οποίος έχασε 2-0 από την Καλλιθέα στο Παγκρήτιο.

Μετά τις δύο σερί νίκες, με τις οποίες γλίτωσε τους μπελάδες και προχωράει χωρίς βαθμολογικό άγχος, ήρθε η ψυχρολουσία για τον Εργοτέλη, ο οποίος ηττήθηκε 2-0 στο Παγκρήτιο από την Καλλιθέα για την 31η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Ο Εργοτέλης το πάλεψε, είχε δοκάρι, άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι, με τη διαιτησία να... βάζει το χεράκι της στο δεύτερο τέρμα που έκρινε το ματς.

Το ματς στο ξεκίνημά του είχε ρυθμό, αλλά δεν είχε φάσεις. Η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, αμφότερες οι ομάδες είχαν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και να πιέσουν ψηλά και ο Εργοτέλης βρέθηκε από το πουθενά να κυνηγάει το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν κάνει φάση στα αντίπαλα καρέ, αλλά στο 14ο λεπτό βρήκαν το 0-1. Συγκεκριμένα, ο Κυνηγόπουλος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ στην κίνηση ευστόχησε ανοίγοντας το σκορ στο Παγκρήτιο.

Μετά την ψυχρολουσία ο Εργοτέλης ανέβασε την απόδοσή του, πίεσε και έγινε το αφεντικό στο χορτάρι πιέζοντας για την ισοφάριση. Στο 25ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια και να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της νίκης. Ο Κουτάντος κέρδισε φάουλ, απ' τα δεξιά στην γραμμή της περιοχής. Ο Απι ανέλαβε την εκτέλεση και με δυνατό πλασέ σήκωσε την μπάλα στέλνοντας την στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Στρέζου.

Η πίεση συνεχίστηκε και στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι την ανάπαυλα, αλλά το 0-1 δεν άλλαξε.

Στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης μπήκε με ορμή και έψαξε το γρήγορο γκολ. Ηταν καλύτερος από την Καλλιθέα, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει παρά μόνο με μακρινά σουτ.

Στο 63', όμως, η Καλλιθέα, πάλι από το πουθενά, βρήκε το 0-2 με σκόρερ τον Μουνιέ. Οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν δικαίως για το τέρμα που σημειώθηκε για φάουλ που έγινε στην αρχή της φάσης, όταν η Καλλιθέα βγήκε στην αντεπίθεση, με τον διαιτητή ωστόσο να δείχνει κανονικά σέντρα.

Στα υπόλοιπα λεπτά ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά είχε δεχθεί «μαχαιριά» με το 0-2 που άλλαξε την εικόνα του ματς. Η ομάδα του Μπαδήμα ηττήθηκε χωρίς να το αξίζει και σίγουρα το μέγεθος του σκορ δεν αντιπροσωπεύει την προσπάθεια των γηπεδούχων, ενώ και ο διαιτητής έβαλε το... χεράκι του στο κρίσιμο σημείο.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τζελέπης, Ντουμάνης, Σερβιλάκης, Mico, Κόλα, Πέϊος, Appi (Σαρρής 78'), Βουτσάς, Κωστανάσιος (Θεοδωράκης 90'), Κουτάντος, Πατρινός (Νεράλ 78')

Καλλιθέα (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Rossi (Demethryus 60'), Κύργιας, Τσιντώνης (Mounier 60') Μπουλούλης (Βογιατζής 88'), Χατζηδίμπας, Βασιλούδης, Santana, Κυνηγόπουλος (Νάτσης 88'), Μανθάτης, Malci (Hasanbegovic 76')


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.