Δεν βιάζονται στην ΕΠΟ για τον αντικαταστάτη του φαν Σιπ

SMS

Η απόφαση του Ολλανδού που «άδειασε» την ΕΠΟ και οι σκέψεις για τον αντικαταστάτη του.

Ο Τζον φαν Σιπ αποτελεί παρελθόν από την Εθνική ομάδα μετά την απόφασή του να ανακοινώσει ο ίδιος το διαζύγιο, μέσω social media, χωρίς να γνωρίζει κάτι η ΕΠΟ.

Η Ομοσπονδία δεν βιαζόταν στο θέμα του Ολλανδού από τη στιγμή που είχε συμβόλαιο έως τις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους και σύντομα θα τον καλούσε για μία νέα συζήτηση ώστε να ξεκαθαριστεί το μέλλον του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, το τέλος ήταν δεδομένο, αφού στην ΕΠΟ δεν είχε προκριθεί η περίπτωση ανανέωσης της συνεργασίας, αλλά δεν περίμεναν ότι θα τους... προλάβει ο φαν Σιπ και ουσιαστικά θα τους αδειάσει.

Πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον αντικαταστάτη του και στις επαφές που θα αρχίσει ο Κώστας Κωνσταντινίδης. Σύντομα θα αρχίσει τις συνεντεύξεις με τους υποψήφιους για να καταλήξει η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας στον άνθρωπο που θα αναλάβει τον «ορφανό» πάγκο.

Οι περιπτώσεις Δώνη και Ουζουνίδη είναι στη σχετική λίστα, αλλά δεν είναι και σίγουρο πως θα προχωρήσουν. Ειδικά η περίπτωση Δώνη φαντάζει δύσκολη, αφού ο Έλληνας προπονητής δεν δείχνει τη διάθεση, τη δεδομένη χρονική στιγμή, να δουλέψει σε Εθνική.

Είναι πολύ πιθανό η ΕΠΟ να καταλήξει πάλι σε ξένο τεχνικό, αλλά το θέμα είναι να τον διαλέξει με βάση το πλάνο που έχει, αν έχει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαχλάς σε φαν Σιπ: «Έκανες υπέροχη δουλειά, φίλε μου»

Ο φαν Σιπ ανακοίνωσε το τέλος από την Εθνική με αιχμές κατά της ΕΠΟ!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.