Δεν έχει αντίπαλο στο Γεντί Κουλέ

SMS
22:32 | 26/10/2019

Η Ξάνθη του έβαλε δύσκολα, αλλά ο ΟΦΗ είχε τις απαντήσεις.

Ο ΟΦΗ έκανε το «4 στα 4» στο Γεντί Κουλέ, με το σαββατιάτικο 2-0 επί της Ξάνθης για την 8η αγωνιστική και συνεχίζει ακάθεκτος στη Super League, όντας μόνος τρίτος στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου μετράει 4 νίκες στα ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια, με τον εκπληκτικό απολογισμό των 12 γκολ και μόλις 3 παθητικό, ενώ για πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία του.

Ωστόσο, το τρίποντο δεν ήρθε εύκολα. Η Ξάνθη απέδειξε ότι είναι μία ομάδα που ξέρει να αμύνεται και είναι δυσκολοκατάβλητη. Απέναντι στον ΟΦΗ έγινε η πρώτη ομάδα εφέτος στο Γεντί Κουλέ που δεν δέχθηκε 20 τελικές (και άνω). Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ είχε συνολικά 16, πέφτοντας το σχετικό ποσοστό του την τρέχουσα σεζόν. Στα αξιοσημείωτα είναι επίσης το γεγονός ότι η κρητική ομάδα ολοκλήρωσε τον αγώνα με 58% κατοχή της μπάλας, το χαμηλότερο εφέτος στην έδρα του.

Παρ' όλα αυτά, ο ΟΦΗ όχι μόνο δεν τα βρήκε σκούρα, αλλά κατάφερε να πετύχει δύο γκολ και να πάρει τη σπουδαία νίκη. Η Ξάνθη είναι αλήθεια ότι δυσκόλεψε τους Κρητικούς, το παραδέχθηκε και ο Σίμος, το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ένα καλό τεστ και ο ΟΦΗ μπόρεσε να πανηγυρίσει ακόμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αν μη τι άλλο, το ότι ο Όμιλος κυμάνθηκε σε χαμηλότερα από τα συνηθισμένα στο Γεντί Κουλέ επίπεδα και πήρε το τρίποντο δείχνει πολλά. Το βασικότερο, δείχνει την αγωνιστική του υπεροχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ατάκα του Σίμου στον διαιτητή για το πέναλτι που ζήτησε η Ξάνθη

Ξανά στο Γεντί Κουλέ ο Αυγενάκης

Οι δηλώσεις του Σίμου

Οι δηλώσεις του Ραμίρεθ

Η αποθέωση του κόσμου στους θριαμβευτές

ΟΦΗ-Ξάνθη 2-0: Δείτε το video με τα highlights

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.