Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος!

ΟΦΗ

Κακός για ακόμη ένα ματς ο ΟΦΗ, έχασε 2-1 από τον Βόλο στο «Γεντί Κουλέ» και πλέον κινδυνεύει!

Ο Όμιλος δεν κατάφερε να βάλει τέλος στην... κατρακύλα και έμεινε μακριά από τις νίκες για έβδομο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος.

Οι ηττημένοι ήταν τραγικοί στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη προσπάθησαν, όμως δεν έπεισαν σε καμία περίπτωση με την απόδοση τους.

Ο Σωτηρίου υπερασπίστηκε την εστία των γηπεδούχων και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Ουές, Βαφέας, Διαμαντής, Γιαννούλης και Κοροβέσης.

Στη μεσαία γραμμή την τριάδα συνέθεσαν οι Μεγιάδο, Στάικος και ντε Γκουζμάν, με τον Στάρτζεον να κινείται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Καστάνιος.

Ανήμπορος…

Αν και το «τρίποντο» ήταν ζήτημα μείζονος σημασίας, οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι και δυστυχώς το πλήρωσαν.

Και αυτό γιατί μόλις στο 3’ ο Ριένστρα σέντραρε και ο Περέα με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Μετά το γκολ οι παίκτες του Σίμου βελτίωσαν την εικόνα τους, πήραν την κατοχή της μπάλας και απείλησαν στο 7’ με άστοχη κεφαλιά του Καστάνιος.

Η υπεροχή τους, βέβαια, ήταν σε γενικές γραμμές… φλύαρη, με τον ντε Γκουζμάν να μην έχει συμπαραστάτες στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο αντίπαλος έχει ικανότητα στις αντεπιθέσεις και όταν βρει χώρους… κάνει ζημιές. Κάπως έτσι, στο 22’, ο Περέα έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Δουβίκα, που με δυνατό σουτ «έγραψε» το 0-2.

Στη συνέχεια ο ΟΦΗ έμοιαζε σε… αποσύνθεση και δεν μπορούσε να βρει τη στιγμή που θα τον έβαζε ξανά στην αναμέτρηση.

Στο 26’, μάλιστα, ο Περέα με κοντινή κεφαλιά λίγο έλειψε να σημειώσει και ένα τρίτο τέρμα για την ομάδα του.

Στο 32’, βέβαια, ο Όμιλος στάθηκε εξαιρετικά άτυχος. Ο Στάικος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βαφέας έπιασε την γυριστή κεφαλιά και το κοντινό πλασέ του Γιαννούλη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Από’ κει και μετά, οι γηπεδούχοι δεν παρουσίασαν κάτι άλλο το αξιόλογο και πήγαν στα αποδυτήρια με σημαντικό μειονέκτημα.

Δεν έφτανε η διάθεση

Παρόλα αυτά, στην επανάληψη το σύνολο του Σίμου μπήκε δυνατά και έψαξε το γκολ, που θα το έβαζε ξανά στο ματς. Και ήταν εξαιρετικά άτυχο.

Στο 47’ ο Κλέιμαν απέκρουσε δύσκολα το πλασέ του ντε Γκουζμάν και στο 50’ ο ηρακλειώτικος σύλλογος είχε άλλο ένα δοκάρι με τον Στάικο.

Η πίεση ήταν μεγάλη και τα λάθη δεν έλειπαν και πάλι, με το συγκρότημα του Λόπεθ ν’ απειλεί στο 56’ με τον Νίνη.

Σε μία, πάντως, από τις λιγοστές καλές συνεργασίες του ΟΦΗ, ήρθε η μείωση του σκορ στο 63’. Ο Στάρτζεον σέντραρε συρτά από τα αριστερά και ο Καστάνιος με από κοντά πέτυχε το 1-2.

Και ενώ οι «ασπρόμαυροι» είχαν τη διάθεση, προσπαθούσαν με ανορθόδοξο τρόπο να φτιάξουν επικίνδυνες καταστάσεις.

Σταδιακά έχασαν και την ενέργεια τους και έτσι ο Βόλος «απέδρασε», όπως και πέρυσι, με το «διπλό» από το «Γεντί Κουλέ».

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Βαφέας (76’ Φερέιρα), Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (62’ Λυμπεράκης), Μεγιάδο, Στάικος, ντε Γκουζμάν (62’ Γρίβας), Στάρτζεον, Καστάνιος.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα (46’ Κιάκος), Τσοκάνης, Μαρτίνες (92’ Κρητικός, Δουβίκας, Μπαρτόλο (66’ Σάντσες), Νίνης (76’ Σάντος), Περέα.

Το live του ματς

Δείτε τα γκολ του Βόλου

Δείτε το γκολ του Καστάνιος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.