Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος: Ήττα-ντροπή για τον ΟΦΗ!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έχασε και από τον Ιωνικό (0-2) στο «Γεντί Κουλέ» με τους εξοργισμένους φιλάθλους να αποδοκιμάζουν έντονα.

Ο ΟΦΗ «ανέστησε» τον Ιωνικό που δεν είχε νίκη στο πρωτάθλημα και έφυγε νικητής από το «Γεντί Κουλέ» με 0-2. Ούτε τώρα ήρθε η πρώτη εντός έδρας νίκη για την ομάδα του Νταμπράουσκας που κατρακυλάει στη βαθμολογία και γιατρειά δεν βρίσκει.


Απ' όλα είχε το πρώτο μισάωρο του αγώνα στο "Γεντί Κουλέ", με τον ΟΦΗ να κατεβαίνει με την ίδια ενδεκάδα του αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Άρη, να χάνει ευκαιρίες, να χάνει και τον Τοράλ και το 0-0 να οφείλεται κυρίως στην ατυχία του Ομίλου.

Ο ΟΦΗ μπήκε με ένταση και ρυθμό στο ματς και με επιθετική διάθεση, δημιουργώντας τις ευκαιρίες για να προηγηθεί, με σημαντικότερη αυτή του Τοράλ που νικήθηκε από τον Χουτεσιώτη. Λίγο αργότερα, στο 25ο λεπτό, ο Ισπανός αποχώρησε τραυματίας δίνοντας τη θέση του στον Μπουζούκη.

Ο Ιωνικός από την άλλη απείλησε με τον Μαντζή στο 26', παίζοντας κυρίως άμυνα και προσπαθώντας να χτυπήσει στον κενό χώρο.

Μετά το μισάωρο ο ρυθμός του ΟΦΗ έπεσε, αν και είχε δύο καλές φάσεις με τον Γκερέρο, με το 0-0 να παραμένει παρά το εκρηκτικό ξεκίνημα των γηπεδούχων στα πρώτα λεπτά.

Στο δεύτερο μέρος ο Νταμπράουσκας έριξε στο ματς τον Θεοδοσουλάκη αντί του Τζου, ο ΟΦΗ μπήκε επιθετικά, αλλά στο 56' ο Ιωνικός τον σόκαρε με τον Μάντζη να ανοίγει το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα.

 

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, αλλά έβγαλε και αρκετές παθογένειες στο χορτάρι με αποτέλεσμα να τα χαλάει στην τελική προσπάθεια παρά την κατοχή της μπάλας.

Με το σκορ στο 0-1 και τον χρόνο να περνάει, η πίεση ήταν αφόρητη για τους παίκτες του Ομίλου που αναζητούσαν τον τρόπο να απειλήσουν την ώρα που ο Νταμπράουσκας ενίσχυε την επίθεση με τις αλλαγές του.

Ο ΟΦΗ όχι μόνο δεν γλίτωσε την ήττα αλλά στο 84' ήρθε η χαριστική βολή πάλι από τον Μάντζη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την τραγική αντίδραση της άμυνας του Ομίλου και έγραψε το τελικό 0-2.

Η ήττα έφερε έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους και δη από τους οργανωμένους που δικαιολογημένα εξαγριώθηκαν. Ο ΟΦΗ κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να χάσει από την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας που δεν είχε νίκη!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (63' Τοράρινσον), Μεγιάδο (72' Ντίκο), Περέα, Ντιουσέ (63' Ντουρμισάι), Τοράλ (λ.τ. 25' Μπουζούκης), Τζου (46' Θεοδοσουλάκης), Γκερέρο

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Ούγκο Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό Λοβέρα (68' Λοβέρα), Σάκιτς, Φαντιγκά (75' Μάσας), Ελευθεριάδης, Σεμπά, Μάντζης (87' Ιωαννίδης).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.