«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα!»

07:54 | 06/12/2018

Αναγνώστης του Capitano.gr γράφει για τη νέα προσπάθεια του ΟΦΗ, τη γκρίνια του κόσμου, την προπονητολογία και την παρουσία Μπούση.

«Εμπιστευτείτε τη διαδικασία. Αυτά ήταν τα πρόσφατα λόγια που είπε ο Μιχάλης Μπούσης και έχει δίκιο. Είκοσι χρόνια ονειρευόμαστε ένας άνθρωπος με οικονομική επιφάνεια να πάρει την ομάδα και να κάνει σοβαρή δουλειά. Και τώρα που τα όνειρά μας έγιναν πραγματικότητα βλέπω ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα!

Ναι οι ομάδα δεν πάει καλά, ναι έχουμε πικρία και αλλιώς θέλουμε να βλέπουμε τον ΟΦΗ αλλά πρέπει να έχουμε υπομονή και να στηρίζουμε όλοι την προσπάθεια. 

Τι περίμεναν μερικοί, ότι η ομάδα θα έβγαινε Ευρώπη φέτος; 

Ο Παπαδόπουλος πέρυσι κράτησε την ομάδα που είχε φτάσει στον γκρεμό, έτρεξε για να την κρατήσει ζωντανή και φέτος με μερικά κακά αποτελέσματα να φύγει; 

Ευτυχώς που έχουν αναλάβει σοβαροί άνθρωποι και σκέφτονται πρώτα πριν πράξουν. Ας περιμένουμε λοιπόν γιατί έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και όπως είπε και ο πρόεδρος εμπιστευτείτε τη διαδικασία. 

Νίκος Π.»

αν θέλετε κι εσείς να στείλετε το σχόλιό σας ή την παρατήρησή σας για κάτι που σας απασχολεί και είναι άξιο σχολιασμού, μπορείτε να το κάνετε στο inbox του Capitano.gr στο facebook ή στο e-mail: info@capitano.grTα κείμενα θα δημοσιεύονται στη σχετική στήλη "Inbox" χωρίς να δημοσιεύονται τα ονοματεπώνυμα των αναγνωστών, εκτός αν επιθυμούν οι ίδιοι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.