Δεν ήταν ΟΦΗ

17:10 | 03/11/2019

Ο Όμιλος, αν και μπήκε φουριόζος, δε συνέχισε ανάλογα και έχασε 3-2 με ανατροπή από τη Λάρισα.

Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο ΟΦΗ και γνώρισε την ήττα από την ΑΕΛ. Παρόλο που προηγήθηκε μόλις στο 7’ με 0-2, δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά την αναμέτρηση και δεν πήρε κάτι από το ματς.

Ο Γουάλι υπερασπίστηκε την εστία των φιλοξενούμενων και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης και Κοροβέσης. Οι Σακόρ και Νάστος ήταν τα δύο αμυντικά χαφ και ο Ναμπί ανέλαβε τον οργανωτικό ρόλο.

Οι Τσιλιανίδης και Σεμέντο αγωνίστηκαν στις πτέρυγες της επίθεσης και ο Φιγκεϊρέντο στην κορυφή.

Αιφνιδιασμός με γκολάρες!

Τέτοιο ξεκίνημα σε ματς είχε χρόνια να κάνει ο ΟΦΗ! Η ομάδα του Σίμου μπόρεσε να πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό! Μόλις στο 3’ ο Σεμέντο με απίστευτη λόμπα άνοιξε το σκορ και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τσιλιανίδης με ωραία ατομική ενέργεια σημείωσε το 0-2.

Οι «βυσσινί», πάντως, έβγαλαν μια πρώτη αντίδραση, καθώς στο 14’ ο Κάτσε εκτέλεσε το φάουλ και ο Μόρας με πλασέ μείωσε. Στα επόμενα λεπτά οι «ασπρόμαυροι» είχαν την κατοχή, όμως αφενός δε δημιουργούσαν και αφετέρου ήταν ευάλωτοι στις στημένες φάσεις του αντιπάλου.

Από δύο τέτοιες (σ.σ. στημένες φάσεις), μάλιστα, ο αντίπαλος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 35’ με καταπληκτικό σουτ του Ουάρντα και στο 41’ με τον Νούνιτς, αλλά και τα δύο ακυρώθηκαν ορθώς ως οφ σάιντ, το πρώτο με τη χρήση VAR.

Οπισθοχώρησε και έχασε

Στην επανάληψη ο Όμιλος ήταν αρχικά συγκεντρωμένος ανασταλτικά και παράλληλα είχε δημιουργήσει ορισμένες προϋποθέσεις για να γίνει επικίνδυνος. Στο 50’, εξάλλου, ο Ναμπί δε σημάδεψε σωστά από ευνοϊκή θέση.

Από το 55’ και μετά, πάντως, η Λάρισα είχε πια την ολοκληρωτική κατοχή,  η οποία, ωστόσο, ήταν εντελώς ανούσια. Είχε κλείσει, βέβαια, στα καρέ του τον ηρακλειώτικο σύλλογο και στο 68’ στάθηκε τυχερή, μιας και ο Μιλοσάβλιεβιτς  σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Γιαννούλη, άλλαξε πορεία και έγινε το 2-2.

Οι Θεσσαλοί με την ψυχολογία πια με το μέρος τους, κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο έφτασαν στο 79’ στην ανατροπή. Ο Ουάρντα βρήκε τον Ντάουντα, που με συρτό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 3-2.

Ο ΟΦΗ δεν έβγαλε αντίδραση στα εναπομείναντα λεπτά και γνώρισε την 3η του ήττα στο πρωτάθλημα.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς (62’ Ασούμπρε), Σεσέροβιτς, Κάτσε (82’ Φατιόν), Μιλοσάβλιεβιτς, Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Ουάρντα, Νούνιτς (75’ Ντάουντα).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι, Σακόρ (75’ Στάικος), Κουτρουμπής, Νάστος, Ναμπί, Σεμέδο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Κοροβέσης (81’ Μάνος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θυμηθείτε το live του ματς

 

 

 

 

 

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.