Δεν κατεβαίνει Ηράκλειο για τον τελικό ο Βασιλειάδης

SMS
22:45 | 15/02/2019

​Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, θεωρείται απίθανη η παρουσία του Γιώργου Βασιλειάδη στον τελικό στα Δύο Αοράκια.

Σε αντίθεση με πέρυσι που έδωσε το παρόν στο ίδιο γήπεδο, στον τελικό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (και μάλιστα έπλεξε το εγκώμιο των διοργανωτών), εφέτος ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να βρεθεί την Κυριακή στα Δύο Αοράκια.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν δείχνει διατεθειμένος να τιμήσει με την παρουσία του τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τον τελικό Κυπέλλου στο μπάσκετ και ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο εκφράζει την ενόχλησή του για τις τελευταίες εξελίξεις και δη τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη στον επεισοδιακό ημιτελικό.

Ο κ.Βασιλειάδης βλέπει τον τελικό ως μία μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, ωστόσο είναι ενοχλημένος με τις εικόνες της Τετάρτης τόσο με την αποχώρηση του Ολυμπιακού και τη συζήτηση για τη διαιτησία όσο και με τα όσα έγιναν μετά το (πρόωρο) τέλος του ντέρμπι που αποτέλεσαν αντικείμενο αρνητικής συζήτησης.

Μάλιστα, την επόμενη μέρα ο υφυπουργός δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «κακομαθημένους» τους ιδιοκτήτες των «αιωνίων»: «Η ΓΓΑ δεν είναι ο ρόλος της να ελέγχει τους διαιτητές για αντικρουόμενα συμφέροντα, αλλά και τσακωμούς κακομαθημένων παραγόντων που πληγώνουν ένα άθλημα που μας έχει κάνει περήφανους», είχε τονίσει συγκεκριμένα.

Από τα λόγια αυτά γίνεται αντιληπτό πως θεωρείται απίθανο να αλλάξει γνώμη και να ταξιδέψει τελικά στο Ηράκλειο, αν και ο ίδιος θα το ήθελε. Αλλά θα ήθελε να έρθει σε μία γιορτή του μπάσκετ. Θα αλλάξει γνώμη μέχρι την Κυριακή; Οψόμεθα...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.