Δεν παίζει στα «Δύο Αοράκια» ο Αγραβάνης

16:56 | 10/11/2022

Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν θα ενισχύσει την εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών στην αυριανή (11/11, 19:00) αναμέτρηση με τη Λετονία για τον β΄ γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Ο άσος του Περιστερίου υπέστη θλάση στον προσαγωγό και τέθηκε «νοκ άουτ» από το αυριανό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου και το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Έτσι, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα στερηθεί της παρουσίας και της εμπειρίας του 27χρονου φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος ενίσχυσε το Σεπτέμβριο τη «γαλανόλευκη» στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ. Υπενθυμίζεται ότι, μετά την αναμέτρηση με τη Λετονία, η ελληνική ομάδα αναμετράται την προσεχή Δευτέρα (14/11) με το Βέλγιο στην πόλη Μονς, στο παιχνίδι με το οποίο η εθνική ομάδα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο προτελευταίο «παράθυρο» των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο διεθνής άσος ήταν ένας από τους 12 παίκτες, οι οποίοι ακολούθησαν χθες (9/11) την αποστολή της εθνικής ομάδας στο Ηράκλειο ενόψει του αγώνα με τη Λετονία. Οι υπόλοιποι 11 είναι οι Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης και Όμηρος Νετζήπογλου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.