Δεν προχωρά του Εμπεσίλιο

19:28 | 24/07/2018

Ολοκληρώθηκε η παρουσία και η δοκιμή του Κάιλ Εμπεσίλιο στον ΟΦΗ, καθώς η κρητική ομάδα δεν θα προχωρήσει στην απόκτησή του.

Ο 24χρονος Ολλανδός μολονότι από τις πρώτες προπονήσεις που έκανε με την ομάδα έδειξε καλά αγωνιστικά στοιχεία, δεν θα γίνει μέλος της ομάδας. Ο λόγος έχει να κάνει με τη θέση που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, εκεί όπου υπάρχουν ήδη αρκετοί παίκτες στην ομάδα. 

Ο Παπαδόπουλος δεν θέλει να υπάρχει πληθώρα παικτών σε μια θέση, καθώς οι ισορροπίες, τόσο αγωνιστικές, όσο και οικονομικές που υπάρχουν, επιθυμεί να μην διαταραχτούν. Ο Εμπεσίλιο θα αναχωρήσει από το Καρπενήσι, πιθανόν για την πατρίδα του, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.

Στα της προετοιμασίας, αυτή συνεχίζεται κανονικά χωρίς προβλήματα, με όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Όπως κάθε μέρα, έτσι και την Τρίτη (24/7) το πρόγραμμα περιλάμβανε δύο προπονήσεις. Η πρωινή αφιερώθηκε σε φυσική κατάσταση και η απογευματινή σε τακτική.

Βάσει του προγράμματος που υπάρχει, προπόνηση θα γίνει και την Τετάρτη (25/7) το πρωί, παρά το γεγονός ότι το απόγευμα στις 6:00 είναι προγραμματισμένο το δεύτερο εφετινό φιλικό με αντίπαλο τη Λάρισα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.