Δεν συνεχίζει στην Κηφισιά ο Αγριμάκης

14:59 | 03/07/2023

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με άλλους τρεις παίκτες, τους Στέλιο Ποζατζίδη, τον Μιχάλη Αγριμάκη και τον Λεωνίδα Ποζατζίδη.

Η ανανέωση του ρόστερ της Κηφισιάς ενόψει της "παρθενικής" σεζόν της στη Stoiximan Super League συνεχίζεται, με την αποχώρηση ακόμα τριών παικτών που συμμετείχαν στην κατάκτηση του βορείου ομίλου της Super League 2. Οι Στέλιος Ποζατζίδης, Μιχάλης Αγριμάκης και Λεωνίδας Ποζατζίδης θα αναζητήσουν νέο σταθμό στην καριέρα τους,

Η ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Στέλιο Ποζατζίδη, τον Μιχάλη Αγριμάκη και τον Λεωνίδα Ποζατζίδη.

Ο Στέλιος και ο Μιχάλης εντάχθηκαν στην οικογένεια της Κηφισιάς το περσινό καλοκαίρι, έχοντας μεγάλη συνεισφορά στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Super League. Ο χαρακτήρας και ο επαγγελματισμός τους συνετέλεσαν ώστε η Κηφισιά να κατακτήσει τον τίτλο στον Β’ Όμιλο της Betsson Super League 2.

Ο Λεωνίδας ήταν μέλος της ομάδας τα τελευταία δυόμιση χρόνια, συνεισφέροντας σε δύο ανόδους, από τη Γ’ Εθνική μέχρι τη Super League. Το ήθος και η εργατικότητα αποτέλεσαν συνώνυμο της δικής του παρουσίας στην Κηφισιά, από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να τους ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφεραν και να τους ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.