Δεν συζητά για πώληση του Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός

08:46 | 16/11/2023

Οι Γερμανοί της Στουτγάρδης ασχολούνται όντως μαζί του εδώ και καιρό. Μα ακόμη κι αν πωληθεί τον προσεχή Γενάρη ο Γκιρασί, μην στοιχηματίσετε ούτε… σεντ πως θα μπει σε διαδικασία να συζητήσει οποιοδήποτε σενάριο πώλησής του ο Παναθηναϊκός.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει «κόλλημα» με τον 23χρονο φορ, είναι ένα προσωπικό στοίχημά του απ’ την ημέρα που ουσιαστικά ο ίδιος τον έφερε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020, όταν οι περισσότεροι δεν πίστευαν ότι θα μπορούσε μελλοντικά να κάνει τη… διαφορά ή να έχει διαφορετική εξέλιξη απ’ αυτή που είχαν άλλα ταλέντα στο παρελθόν.

Πέρα απ’ αυτό όμως, ο Παναθηναϊκός πάει για το πρωτάθλημα. Είναι πρώτος και δείχνει πολύ πιο ώριμος φέτος για να φτάσει ως τον τίτλο που δεν κατάφερε να κάνει δικό του πέρσι. Δεν υπάρχει λοιπόν ούτε μία στο εκατομμύριο να έμπαινε ο Αλαφούζος σε διαδικασία συζήτησης για την πώληση του Ιωαννίδη στους Γερμανούς. Ακόμη κι αν του ερχόταν πρόταση κοντά στο «δεκάρικο». Γιατί τόσα λέγεται πως θα ήταν το «ταβάνι» της Στουτγάρδης, εφόσον πουλήσει τον Γκιρασί και βγει στην αγορά για αντικαταστάτη.

Επίσης, για όσους ξεχνούν ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού αρνήθηκε με… συνοπτικές διαδικασίες τον Φεβρουάριο του 2022 την πρόταση ύψους 2,7 εκατ. ευρώ που έφερε στους «πράσινους» ο Ίλια Ίβιτς απ’ τη Σάρλοτ του MLS, λίγες ημέρες αφότου είχε πάει εκεί και τον Σβιντέρσκι απ’ τον ΠΑΟΚ.

Τότε κάποιοι χλεύαζαν κι έλεγαν «σιγά μην είπε όχι ο Αλαφούζος σε τόσα λεφτά» και «σιγά μην ήρθε τέτοια πρόταση για τον Ιωαννίδη». Και η πρόταση όμως υπήρχε (με τα 2 εκατ. ευρώ «κας») και «no» είπε ο 66χρονος εφοπλιστής στους Αμερικανούς, την ώρα που άλλοι θα τον έστελναν στη Σάρλοτ με… κορδέλα.

Πηγή: sportday.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.