Δεν τα κατάφερε η Μικτή Παίδων

17:32 | 07/03/2018

Έκανε καλή προσπάθεια, η οποία, ωστόσο, δε συνδυάστηκε από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΗ έχασε στα προημιτελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων με 4-1 στα πέναλτι από την Αθήνα, καθώς το ματς στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλο 1-1. Το ηρακλειώτικο συγκρότημα «πάλεψε» αρκετά, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο φινάλε δε στάθηκε τυχερό.

Στο πρώτο μέρος η Αθήνα είχε την υπεροχή και προηγήθηκε στο 26’ με τον Ζαρκάλη. Είχε, παράλληλα, δύο δοκάρια με τους Βολάκη και Κατσίκη. Το σύνολο του Αντώνη Φραγκάκη, πάντως, στην επανάληψη παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένο και κυριάρχησε. Δημιούργησε σημαντικές φάσεις και ισοφάρισε στο 79’ με τον Σωμαράκη. Η συνάντηση οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι νικητές με ήρωα τον τερματοφύλακα τους Δρανδάκη κατάφεραν να φτάσουν στο υπέρ τους 4-1 και να συνεχίσουν στη διοργάνωση.

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: Δρανδάκης, Καπαματζιάν, Παναγιώτου, Χρονακόπουλος, Καρδάμης, Τσιάβος, Βολάκης, Κατηφόρης, Ζαρκάλης, Κουτσογούλας, Κατσίκης.

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Θαλλασινός, Αμανάκης, Δασκαλάκης (60' Χασουράκης), Τσέρος, Γκρίτζαλης, Σπυριδάκης, Μαμουλάκης, Κακουλάκης, Χαλκιαδάκης (69' Σπυριδάκης Γ.), Ρούκα, Γεωργαλής (49' Σωμαράκης).

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.