Δεν ταξίδεψε για Αίγυπτο, αποχωρεί από τον Εργοτέλη;

SMS
09:20 | 27/08/2019

Ποιος είναι ο νέοαποκτηθείς παίκτης του Εργοτέλη που δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή;

Με 24 παίκτες αναχώρησε το βράδυ της Δευτέρας (26/08) ο Εργοτέλης για την Αίγυπτο, όπου η αποστολή της ομάδας θα μείνει εκεί 8 συνολικά ημέρες και θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια. Στην αποστολή ξεχωρίζει το όνομα του Μιχάλη Μπούση, νεαρός που αποκτήθηκε δανεικός από την ΑΕΚ, για τον λόγο ότι μόλις πριν λίγα 24ωρα έφτασε στο Ηράκλειο, φυσικά στην αποστολή υπάρχουν οι Έφορντ - Ιατρούδης ενώ υπάρχουν και... σχεδόν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. 

Όταν γράφω ''σχεδόν'', αναφέρομαι σε έναν νεοαποκτηθεί παίκτη ο οποίος δεν ταξίδεψε μαζί με την αποστολή στην Αίγυπτο. Αυτός είναι ο Καντίνα Βινίσιους. Ο 22χρονος μέσος αποκτήθηκε, σχεδόν μαζί με τους Μπότε (Reis Castro) - Μπαράτα (Freitas) - Σπίριακ (υπάρχει και η σχετική φωτογραφία), όπως από εκείνη την τετράδα είναι ο μόνος που δεν βρίσκεται στην 24αδα, ενώ μάλιστα δεν υπάρχει καμία αναφορά στο όνομα του στο επίσημο site, ότι έμεινε για π,χ στο Ηράκλειο λόγω τραυματισμού. Ο Καντίνα Βινίσους δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο φιλικό με τα Χανιά ενώ έπαιξε για 45 λεπτά απέναντι στον ΟΦΗ.

Οι... καλές γλώσσες αναφέρουν ότι ο παίκτης είναι τραυματίας, παρ ότι δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση ενώ οι... κακές ότι ο 22χρονος Βραζιλιάνος δεν έχει ικανοποιήσει και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν πριν καν γίνει... παρόν! Πιθανό να ισχύουν και τα δύο μαζί! Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αποστολή του Εργοτέλη για την Αίγυπτο

Υπέγραψε ο Καντίνα Βινίσιους στον Εργοτέλη

90 χρόνια Εργοτέλης: Αυτό είναι το επετειακό σήμα!

Οι τέσσερις μεταγραφές σε μια φωτογραφία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.