Δεν τελειώνει το πρωτάθλημα 12 Μαϊου αν προκριθούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

SMS
18:44 | 15/03/2024

Το «μπάχαλο» με τις ημερομηνίες του πρωταθλήματος σε περίπτωση πρόκρισης ενός ή και των δύο ομάδων στα ημιτελικά του Conference League.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «8» του Conference League αλλά στη Σούπερ Λιγκα πονοκεφαλιάζουν αφού «ξεμένουν» οι ημερομηνίες για τα play off.

Οι δύο ομάδες ζήτησαν ήδη και πήραν αναβολή του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής όπου σημειωτέων διασταυρώνουν τα ξίφη τους αφού το συγκεκριμένο παιχνίδι πρωταθλήματος είναι ανάμεσα στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια της προημιτελικής φάσης, του ΠΑΟΚ με την Μπριζ και του Ολυμπιακού με την Φενέρ.

Η ημερομηνία για τη συγκεκριμένη αγωνιστική υπάρχει αφού θα μετακυληθούν οι αγωνιστικές προς τα πίσω και θα προστεθεί μία αγωνιστική την Τετάρτη του Πάσχα 8/5 που δεν υπήρχαν παιχνίδια.

Το πρόβλημα όμως υπάρχει αν κάποιος από τους δύο (ή και οι δύο) περάσουν στα ημιτελικά. Εκεί ο πρώτος αγώνας για το Conference League είναι στις 2/5 και μία ημέρα νωρίτερα υπάρχει αγωνιστική στα play off και συγκεκριμένα η 9η όπου παίζουν Ολυμπιακός - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. Μοναδική λύση λοιπόν, θα είναι να πάει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος πίσω και αντί για τις 18 να γίνει στις 25 και τα play offs να μην τελειώσουν στις 12/5. Αλλά αργότερα.

Και μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει πρόβλημα με την OPAP Arena αφού ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 29/5 και η ΟΥΕΦΑ έχει ζητήσει το γήπεδο δύο εβδομάδες πριν από τον αγώνα, γιαυτό και η ΑΕΚ είναι αρνητική σε ενδεχόμενο νέας αναβολής.

Πηγή: sdna.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.