Δεν θέλει να αφήσει την τύχη από τα… χέρια του

16:06 | 14/04/2018

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ο Εργοτέλης ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Απόλλωνα Λάρισας, προκειμένου να μπορέσει να βρεθεί και πάλι πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη, αλλά κυρίως να… παραμείνει πάνω από αυτή.

Οι κιτρινόμαυροι είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις νίκες μετά από την άδικη για αυτούς ισοπαλία στην Καλαμαριά και να μπορέσουν να «κτίσουν» ένα νέο σερί αήττητων αγώνων, το οποίο σε συνδυασμό με τις ιδιαιτερότητες των νικών «στα χαρτιά», θα μπορεί να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία και ίσως να την ανεβάσει και άλλο στη βαθμολογία. 

Οι Πανσερραϊκός και Αιγινιακός που είναι την παρούσα στιγμή οι ομάδες με τις οποίες ο Εργοτέλης «μάχεται» για να κρατηθεί στην κατηγορία, έχουν πάρει τους βαθμούς «στα χαρτιά» από τους αγώνες με Αχαρναϊκό και Βέροια. Ο Αιγινιακός θα τους πάρει αυτή την αγωνιστική αυτούς με τη Βέροια, κάτι που σημαίνει πως από εδώ και πέρα θα έχουν οι μεν Σερραίοι εννέα, οι δε Κατερινιώτες οκτώ αγώνες, τη στιγμή που ο Εργοτέλης θα έχει επτά. 

Στα υπέρ του Εργοτέλη είναι και το γεγονός πως και τους δύο θα τους υποδεχθεί στο Παγκρήτιο, τον Πανσερραϊκό την 31η αγωνιστική και τον Αιγινιακό την 33η και προ τελευταία. Παράλληλα θα αναμετρηθούν και μεταξύ τους στις Σέρρες την 28η αγωνιστική. Όλα αυτά σημαίνουν πως οι κιτρινόμαυροι κρατούν την τύχη τους στα δικά τους χέρια και… πόδια και θα πρέπει να την αξιοποιήσουν κατάλληλα. 

Παρόλα αυτά το ζητούμενο είναι να έρθει η νίκη αρχικά την Κυριακή (15/4) στις 5:00 κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, με τον αγώνα να αποκτά χαρακτήρα κομβικό για τη συνέχεια. Ενόψει της αναμέτρησης ο προπονητής του Εργοτέλη δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πέραν των γνωστών Ροβίθη και Λαμπάκη, με την ψυχολογία να είναι στα καλύτερά της. 

Όπως συμβαίνει σε όλους τους αγώνες που δίνουν οι κιτρινόμαυροι στο Ηράκλειο, δεν θα βγει συγκεκριμένη αποστολή και όλοι οι παίκτες θα βρεθούν σε ξενοδοχείο της πόλης για τις τελευταίες οδηγίες του αγώνα, το γεύμα και στη συνέχεια την αναχώρηση για το Παγκρήτιο, όπου και θα γίνει γνωστή η τελική 18άδα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.