Δεν τιμωρήθηκε για το πανό ο Τηγανίτης

19:45 | 17/10/2019

Ορίζεται εκ νέου το ματς με τον Κόροιβο.

Το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής για την Γ’ ΕΠΣΗ δεν είχε ξεκινήσει ποτέ, αφού οι φίλοι του Τηγανίτη είχαν αναρτήσει πανό για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους μετανάστες στη Μόρια.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ, ωστόσο, έκρινε ότι έγινε εσφαλμένη ερμηνεία και εφαρμογή των κανονισμών και αποφάσισε τον επαναορισμό του αγώνα, διότι δεν διαπιστώθηκε υπαιτιότητα του Τηγανίτη.

Η σχετική ενημέρωση της Ένωσης: «Σας γνωρίζουμε ότι  η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η. συνεδρίασε στις 15/10/2019 (αριθμ. Πρακτικού 4/15.10.2019) και εξέτασε την υπόθεση ΜΗ τέλεσης του αγώνα ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ της 06/10/2019 στο γήπεδο Αγιών Παρασκιών. Αφού αναγνώστηκε το Φ.Α. και ακούστηκαν οι απόψεις των παρισταμένων παραγόντων της ομάδας ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ, οι οποίοι είχαν κληθεί σε απολογία για παράβαση των άρθρων 14 παρ.2,3,4εδ.β και 15 παρ.1και 6 του Π.Κ., ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ τα παρακάτω :

α) Επειδή διαπιστώθηκε εσφαλμένη ερμηνεία και εφαρμογή των παραπάνω διατάξεων του Π.Κ., αποφασίζει τον επαναορισμό του αγώνα, διότι δεν διαπιστώθηκε υπαιτιότητα της εν λόγω ομάδας.

β) Επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο στην ομάδα του ΤΗΓΑΝΙΤΗ, 200€  κατά παράβαση των άρθρων 14 παρ.2,3,4εδ.β και 15 παρ.1και 6 του Π.Κ.». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Το πανό αλληλεγγύης του Τηγανίτη για τη Μόρια έφερε αναβολή

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.