Δεν τους αρκεί η είσοδος στα ημιτελικά...

11:57 | 04/08/2021

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας πόλο, Θοδωρής Βλάχος, μετά τη νίκη επί του Μαυροβουνίου και την πρόκριση στα ημιτελικά υποστήριξε πως οι Έλληνες διεθνείς δεν είναι ικανοποιημένοι με την πρόκριση στα ημιτελικά και θέλουν ένα μετάλλιο.

Η Ελλάδα πήρε μια μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά των Ολυμπιακών αγώνων μετά τη νίκη της επί του Μαυροβουνίου, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά των Ολυμπιακών αγώνων και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε με τη λήξη της αναμέτρησης:

"Αυτό το θέμα με την άμυνα δεν είναι δικό μου, το έχουν πει οι προπονητές όλων των αθλημάτων. Η άμυνα δίνει τους τίτλους και τις προκρίσεις. Σήμερα μάς έδωσε μια μεγάλη νίκη και πρόκριση. Οι νίκες που κάναμε στο γκρουπ μάς έφεραν στην πρώτη θέση, που ίσως μας έδωσαν έναν πιο βατό αντίπαλο από τον άλλο όμιλο. Το ότι δεχθήκαμε ένα γκολ στο πρώτο μέρος, νομίζω έκοψε τα πόδια των αντοπάλων μας. Γι αυτό κι ήρθε ο εκνευρισμός.

Επίσης, Παπαναστασίου, Γεννηδουνιάς και Ζερδεβάς μίλησαν στο Νίκο Γκομώλη για τη μεγάλη νίκη - πρόκριση της Εθνικής στα ημιτελικά και τη διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Δείτε τις δηλώσεις όλων των παραπάνω:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.