Δεσκουλίδης: «Τα Κρητικόπουλα έχουν δυνατότητες να ασχοληθούν με το άθλημα της πάλης»

14:55 | 12/03/2018

Συνεχίζονται οι συναντήσεις και οι φιλικοί αγώνες μεταξύ των συλλόγων πάλης ΠΑΛ.ΕΥ.Ε., Α.Π.Ο.Ρεθύμνου και του τμήματος πάλης του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ, που σκοπό έχουν την ανάπτυξη του αθλήματος στην Κρήτη.

Με οικοδεσπότη τον αθλητικό σύλλογο Ηρακλείου ΠΑΛ.ΕΥ.Ε. και τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό και προπονητή του συλλόγου κ.Δεσκουλίδη Παράσχο βρέθηκαν οι τρεις σύλλογοι το Σάββατο 10 Μαρτίου στην αίθουσα πάλης του Παγκρήτιου Σταδίου (θύρα 15).

Οι μικροί παλαιστές τους -ηλικίας 5 έως 15 χρονών- προπονήθηκαν όλοι μαζί κι έπειτα έδωσαν «μάχες» γεμάτοι όρεξη και πάθος. 

«Τα Κρητικόπουλα είναι παιδιά που έχουν δυνατότητες σωματικές, αλλά και ψυχικές για να ασχοληθούν με το άθλημα της πάλης. Σκοπός δικός μου, όπως και των συναδέρφων προπονητών κ.κ. Καραβάνου Μανώλη και Αμπατζή Βασίλη είναι να τους δώσουμε την ευκαιρία και την δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα, να το αγαπήσουν και γιατί όχι να διακριθούν μέσω αυτού. Αξιοσημείωτη η συμμετοχή των κοριτσιών που πληθαίνουν συνεχώς στις παλαίστρες μας και διευρύνουν τον ορίζοντα της γυναικείας πάλης στην χώρα μας. Έμπρακτη απόδειξη η επιτυχία της αθλήτριας μας Αγγελικής Αλεξάκη που χθες Κυριακή αναδείχθηκε χρυσή πρωταθλήτρια Ελλάδος στις Νεάνιδες. Έχει 5 φορές πρωτεύσει σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, είναι 2η στη Μεσόγειο και 8η στην Ευρώπη. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις από τον σύλλογο ΠΑΛ.ΕΥ.Ε. τις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός και προπονητής του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» κ.Δεσκουλίδης Παράσχος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.