Δεύτερο φιλικό τεστ της Εθνικής στην Κίνα

10:10 | 26/08/2019

Έπειτα από την εύκολη νίκη επί της Ιορδανίας, η Εθνική μας αντιμετωπίζει σήμερα (14.30) την Δομινικανή Δημοκρατία και με νίκη θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του φιλικού τουρνουά «Άτλας».

Το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι επί Κινεζικού εδάφους θα δώσει σήμερα η Εθνική ομάδα, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Δομινικανή Δημοκρατία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα το οποίο θα ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για τον σημερινό αγώνα και θα έχει την ίδια δωδεκάδα με αυτή που έπαιξε κόντρα στην Ιορδανία. Διαθέσιμοι είναι οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Παπαγιάννης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Σλούκας αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στην Κίνα, ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ και το αποψινό φιλικό θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι της FIBA στο Youtube

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εντυπωσιακοί η Εθνική και ο Giannis κόντρα στην Ιορδανία

Πως γράφεται ο Γιάννης στα κινέζικα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.