Δεύτερο τεστ, με την ίδια διάθεση

08:30 | 25/07/2018

Τη δεύτερη εφετινή του φιλική αναμέτρηση θα δώσει σε λίγες ώρες, στις 6 (Novasports2) το απόγευμα ο ΟΦΗ στο Καρπενήσι, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα.

Μια ακόμα αναμέτρηση, με έναν από τους εφετινούς αντιπάλους που θα έχει ο Όμιλος «στα μέτρα» του και πιθανόν με τους ίδιους στόχους στο πρωτάθλημα. Αυτό όμως την παρούσα στιγμή ουδόλως απασχολεί τον Παπαδόπουλο και τους παίκτες του, οι οποίοι προετοιμάζονται και θέλουν να παρουσιαστούν στο εν λόγο φιλικό με την ίδια καλή εικόνα και διάθεση που είχαν και απέναντι στον Απόλλωνα. 

Την παρούσα στιγμή τα μετεγγραφικά θέματα έχουν παγώσει και οι αγώνες αυτοί, ο σημερινός με τους Θεσσαλούς και αυτός του Σαββάτου (28/7) με την Παναχαϊκή, θα ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό το αν τελικά γίνει άλλη προσθετική κίνηση ή όχι. Ο λόγος για τον επιθετικό περιοχής, όπου ο τεχνικός του ΟΦΗ θέλει να δει αν θα είναι αναγκαία εν τέλει η απόκτησή του ή όχι. 

Κόντρα στη Λάρισα δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΟΦΗ τον Τάσο Παπάζογλου, τον τελευταίο χρονικά ποδοσφαιριστή που έχει αποκτήσει η ομάδα. Μπορεί να βρίσκεται λίγα εικοσιτετράωρα στις τάξεις της, όμως ακολουθεί πλέον κανονικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας και δείχνει να βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Πέραν του 30χρονου αμυντικού αναμένεται να αγωνιστεί και ο Κυριακίδης, ο οποίος δεν είχε παίξει στο πρώτο φιλικό.

Και κόντρα στην ΑΕΛ, όπως και με τον Απόλλωνα, ο Παπαδόπουλος αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, προκειμένου να δει αυτά που θέλει. Οι ενδεκάδες που θα χρησιμοποιηθούν δεν θα είναι οι ίδιες, καθώς όσο περνούν οι ημέρες της προετοιμασίας, τόσο και το «πάντρεμα» όλων των παικτών μεταξύ τους, είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.