Δηλώνει μαχητής ο Μεμοτσέλα

20:09 | 20/06/2019

Ο 23χρονος επιθετικός τονίζει πως θα δίνει πάντα το 100% των δυνάμεων του για τον Πόρο.

Ο Νίκος Μεμοτσέλα αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στους πρωταθλητές της Α1 ΕΠΣΗ και υποστήριξε πως ρόλο στην απόφαση του έπαιξε ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης, με τον οποίο δούλεψε και στον Ανθεστίωνα. Αναλυτικά:  

«Είμαι χαρούμενος που θ' αγωνιστώ στην ομάδα του Πόρου και στη Γ' Εθνική. Θα βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα και θα βοηθηθώ από αυτήν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Λεωνίδα

Τιτομιχελάκη, το γενικό αρχηγό κ. Αντώνη Τσαίνη που ήταν αμφότεροι κοντά μου από την πρώτη στιγμή και τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη για την πραγματοποίηση και επιτυχής ολοκλήρωση της μεταγραφής».

-Ποιός ήταν ο λόγος που είπες το "ναι" στην πρόταση του Α.Ο. Πόρου για να συνεχίσεις εκεί την καριέρα σου;

«Σίγουρα έπαιξε ρόλο η κατηγορία και ο προπονητής κ. Λεωνιδας Τιτομιχελάκης που έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν στον Ανθεστίωνα, ξέρω ότι δουλεύει πολύ και θέλω κι εγώ να δουλέψω μαζί του».

-Είναι ένα βήμα παραπάνω για σένα η Γ' Εθνική, ένα κίνητρο και μία πρόκληση;

«Σίγουρα ναι. Είναι μία μεγάλη πρόκληση και πιστεύω θ' ανταπεξέλθω σ' αυτήν».

 -Είσαι ένα παιδί που έχει φιλοδοξίες, έχεις κάνει αργά και σταθερά βήματα, ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου του χρόνου στη Γ' Εθνική, σε μία μεγαλύτερη κατηγορία με μεγαλύτερες απαιτήσεις;

«Αρχικά θέλω να πάρω συμμετοχές στη Γ' Εθνική, να μπορέσω ως επιθετικός να σκοράρω όσο πιο πολλά γκολ μπορώ και από εκεί και πέρα αν μπορέσει να γίνει το βήμα παραπάνω θα είναι καλοδεχούμενο».

-Οι φίλαθλοι του Πόρου τι να περιμένουν από σένα τη νέα περίοδο;.

«Να περιμένουν ένα παίκτη- μαχητή, θα δώσω το 100% για την ομάδα και πιστεύω ότι δεν θα έχουν παράπονο από την παρουσία μου».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.