​Δημοσίευμα «στέλνει» τον τελικό του Conference Κρήτη ή Αθήνα

SMS
17:24 | 20/03/2022

Σύμφωνα με το «Inside Futbol» η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να πάρει τον τελικό του Europa Conference League από την Αλβανία και να τον μεταφέρει στην Ελλάδα και όπως αναφέρει σε «Κρήτη ή Αθήνα».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Inside Futbol» η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να πάρει τον τελικό του Europa Conference League από την Αλβανία και να τον μεταφέρει στην Ελλάδα.

Επί του παρόντος, ο τελικός του Europa Conference League έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο "Arena Kombetare" των Τιράνων, ένα στάδιο κατηγορίας τέταρτης κατηγορίας.

Η υποψηφιότητα της Αλβανίας κέρδισε αυτές της Γαλλίας, της Ελλάδα και της Βόρεια Μακεδονίας, με την Ελλάδα να έχει κάνει με το Παγκρήτιο Στάδιο δυνατή προσπάθεια. Ωστόσο, η UEFA παρακολουθεί την κατάσταση στην Αλβανία, όπου ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Αρμάντ Ντούκα έχει τεθεί σε αναστολή, εν μέσω ανησυχιών για πολιτικές παρεμβάσεις.

Έτσι η UEFA δεν αποκλείεται να επιλέξει να πάρει τον τελικό από την Αλβανία και να το μεταθέσει είτε στην Αθήνα είτε στην Κρήτη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.