Δημοσιεύματα συνδέουν τον Κουλιεράκη με την Μίλαν

11:39 | 16/08/2023

Μπορεί ο οργανισμός ΠΑΟΚ να έχει στραμμένη την προσοχή του στον επαναληπτικό με τη Χάιντουκ Σπλιτ (Πέμπτη 17/8, 20:30 - Τούμπα), στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League, ωστόσο παραμένουν ανοιχτά και τα μεταγραφικά ζητήματα.  

Δημοσιεύματα από την Ιταλία εμπλέκουν τον «Δικέφαλο του Βορρά» και ποδοσφαιριστές (του), με τα ονόματα των Μάρκος Αντόνιο και Κωνσταντίνου Κουλιεράκη να είναι στο επίκεντρο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, ο ΠΑΟΚ έχει προχωρημένες συζητήσεις για το δανεισμό του Μάρκος Αντόνιο. Πρόκειται για τον 23χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό μέσο, ύψους 1,66μ., ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Λάτσιο ως το καλοκαίρι του 2027. Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, ο πρώην άσος των Εστορίλ και Σαχτάρ Ντόνετσκ (101 εμφανίσεις, 9 γκολ και 5 ασίστ) δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Μαουρίτσιο Σάρι κι εξετάζεται ο δανεισμός του, με τον ΠΑΟΚ να είναι υποψήφιος προορισμός. Σενάριο που συγκεντρώνει πιθανότητες, ειδικά από τη στιγμή που έχει «κολλήσει» η περίπτωση του Νεμάνια Μακσίμοβιτς της Χετάφε.

Από την άλλη, ο Ντι Μάρτζιο αποκαλύπτει πως η Μίλαν κατέθεσε πρόταση στον ελληνικό σύλλογο για την απόκτηση του Κουλιεράκη. Οι «ροσονέρι» χτύπησαν την πόρτα του ΠΑΟΚ, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς φέρεται να ζήτησαν κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό που έχει καταγράψει ήδη 33 συμμετοχές (2 γκολ, 1 ασίστ). Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Δεκέμβριο η Μίλαν είχε ενδιαφερθεί και για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ωστόσο είχε εισπράξει αρνητική απάντηση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.