Διαγνώστηκε με καρκίνο Ουαλός τερματοφύλακας

14:21 | 18/10/2021

Έτοιμος για τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του.

Άσχημα τα νέα για τον Νταν Μπάρντεν. Ο 20χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίζεται στη σκωτσέζικη Λίβινγκστον με τη μορφή δανεισμού από τη Νόριτς, διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις.

Ο Ουαλός άσος υποβάλλεται σε διαρκείς εξετάσεις για να αποφασιστεί ο ακριβής τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος υγείας και μέχρι νεωτέρας θα απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του.

«Είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά η στήριξη της οικογένειας, των φίλων και των συναδέλφων μου με έχει βοηθήσει να αντεπεξέλθω τις τελευταίες εβδομάδες. Ευχαριστώ τα ιατρικά τιμ της Νόριτς και της Λίβινγκστον, όσο και τους γιατρούς στο νοσοκομείο Royal Marsden.

Η ταχύτητα με την οποία έγιναν όλα ήταν τρελή, αλλά όλοι μου φέρθηκαν άψογα. Η αρχική διάγνωση ήταν ένα σοκ για μένα, αλλά το θετικό είναι πως το προλάβαμε νωρίς και η πρόγνωση για τα επόμενα βήματα είναι θετική. Είμαι αισιόδοξος και κρατώ θετική στάση. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να το νικήσουμε και θα επιστρέψω στο να κάνω αυτό που αγαπώ», ανέφερε ο νεαρός γκολκίπερ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.