Διαγωνισμός Capitano.gr: Η βιογραφία του Κόμπι Μπράιαντ

08:01 | 05/02/2020

Μπες στο διαγωνισμό του Capitano.gr και κέρδισε το βιβλίο με την βιογραφία του Kobe Bryant

Ο θάνατος του μεγάλου Κόμπι Μπράιαντ σκόρπισε θλίψη σε όλον τον αθλητικό και μη κόσμο. Η πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου στέρησε την ζωή στον μεγάλο αστέρα του NBA, στην κόρη του Τζιάνα αλλά και σε ακόμα επτά επιβάτες.

Το Capitano.gr εξασφάλισε το βιβλίο με την βιογραφία του Κόμπι, από τον συγγραφέα του Ελληνικού best seller για τον Μάικλ Τζόρνταν, Roland Lanzeby, η οποία κυκλοφορεί από την MVPublications σε μετάφραση του Νίκου Παπαδογιάννη.

Η διαδικασία του είναι απλή: Κάνε Like στη σελίδα του Capitano.gr στο facebook και στη συνέχεια κάνε share το post του διαγωνισμού. Μόλις δήλωσες συμμετοχή!


85126111_2634469256823923_3355598999938662400_n-1.jpg#asset:172873


Η ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ

Οι μυριάδες των θαυμαστών τον θεωρούν αρτίστα. Χρυσοδάκτυλο. Περιπατητή των αιθέρων. Συλλέκτη τίτλων και πολύτιμων μετάλλων.

Οι αμφισβητίες τον βάφτισαν «Showboat», δηλαδή, φιγουρατζή. Ορισμένοι από αυτούς, όπως ο Σακίλ Ο’Νιλ, μοιράστηκαν μαζί του ένα αποδυτήριο.

Άλλοι έβλεπαν στο πρόσωπό του έναν μπασκετμπολίστα που νοιάζεται περισσότερο για τον εαυτό του παρά για την ομάδα.

Η απάντηση του Κόμπι Μπράιαντ κρύβεται στην τροπαιοθήκη του. Πέντε πρωταθλήματα. Ένα έπαθλο MVP. Δεκαοχτώ All-Star Game. Δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια.

Αμέτρητα ρεκόρ στο σκοράρισμα. Εκκωφαντικές στιγμές που μπορούν να γεμίσουν συλλογές ολόκληρες με highlights. Και μία ζωή σαν παραμύθι, όχι πάντοτε ευχάριστο, όχι πάντοτε κατάλληλο για μικρά παιδιά.

* Ευχαριστούμε θερμά τις εκδόσεις MVPublications και προσωπικά τον Θανάση Ασπρούλια

** Το βιβλίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2019

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.