Διαιτητής κράτησε 41 λεπτά καθυστερήσεις σε αγώνα!

11:39 | 18/03/2023

Ασύλληπτα πράγματα στο πρωτάθλημα της Βολιβίας

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατλέτικο Παλμαφλόρ και Μπλούμινγκ, αδυνατούσε να τελειώσει και χρειάστηκε ένα επιπλέον ημίχρονο για να πάνε… σπίτια τους οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και οι θεατές του παιχνιδιού.

Τα δύο ημίχρονα δεν έφταναν στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Βολιβίας. Η Ατλέτικο Παλμαφλόρ προηγούταν στο πρώτο μέρος με 1:0 επί της Μπλούμινγκ με γκολ του Κανέτε, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με έναν φυσιολογικό αγώνα. Οι γηπεδούχοι σκόραραν και δεύτερη φορά στο 82′ με τον Άλβαρες και έδειχναν να… κλειδώνουν τη νίκη, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν ριζικά. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ στο 86′ με τον Ροντρίγκες και στη συνέχεια ο διαιτητής… ξέχασε να σφυρίξει τρεις φορές για τη λήξη του αγώνα!

Στο 21ο λεπτό των καθυστερήσεων, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μενάτσο και τρία λεπτά αργότερα κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ του Σινιστέρα. Η Μπλούμινγκ βρίσκονταν -θεωρητικά- μία… ανάσα από τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά τα λεπτά των καθυστερήσεων είχαν διαφορετική άποψη. Η Παλμαφλόρ κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο 90+38′ με τον Κανέτε και εν τέλει πήραν τη νίκη, όταν το ματς έληξε στο 41ο λεπτό των καθυστερήσεων

πηγή: ertsports.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.