Διακοπή και «φωνές» από την Γαρίπα

12:38 | 04/03/2018

Δεν τελείωσε ποτέ το ματς Χαραυγή-Γαρίπα για τη 18η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής κ. Σπινάκης διέκοψε το παιχνίδι στο 90’ κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν πετύχει το υπέρ τους 4-3. Ο ρέφερι της αναμέτρησης έγραψε στο φύλλο αγώνα πως ο παίκτης των φιλοξενούμενων, Μιχάλης Κατσουλάκης, τον απώθησε και μάλιστα τον απέβαλλε από το παιχνίδι.

Οι άνθρωποι της Γαρίπας είναι, πάντως, εξοργισμένοι και θεωρούν πως δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για τη σωματική του ακεραιότητα, ούτε υπήρχε λόγος να διακοπεί ο αγώνας, που όδευε προς τη λήξη. Προσθέτουν, μάλιστα, πως με τα αναγραφόμενα του «φούσκωσε» αρκετά το φύλλο αγώνα, προκειμένου να στηρίξει την απόφασή του και μια πιθανή τιμωρία θα είναι άδικη.

Ενδεικτική, εξάλλου, είναι η δήλωση του προπονητή της Γαρίπας, Γιώργου Φραγκιαδάκη, στο «capitano.gr». Ο νεαρός τεχνικός είπε: «Τα παιδιά που αγωνίζονται στο τοπικό, εργαζόμενοι άνθρωποι στην πλειοψηφία τους, το κάνουν για χόμπι για το χωριό τους. Για να υπάρχει τοπικό ποδόσφαιρο. Οι διαιτητές, ερασιτέχνες κι αυτοί, θα πρέπει πάνω από όλα να προστατεύουν την σωματική ακεραιότητα των παικτών. Αν δεν μπορούν να το κάνουν να κάτσουν στα σπίτια τους. 

Εμείς (παίκτες, προπονητές, παράγοντες) είμαστε το τοπικό ποδόσφαιρο και οφείλουν αυτοί που κρατάνε τις σφυρίχτρες να μας προστατεύουν και να μην παίζουν με τον ιδρώτα μας. Αν για τα αντιαθλητικά χτυπήματα, που εις γνώση του εν λόγω κυρίου άφησε  να γίνονται, εγώ έχανα την δουλειά μου, ποιος θα μου εξασφάλιζε τα προς το ζην;».

Στην Γαρίπα, μάλιστα, αναμένεται να… κινητοποιηθούν και θα πάνε το βίντεο της αναμέτρησης στην ΕΠΣΗ και θα ζητήσουν να μην τους «σφυρίξει» πάλι ο κ. Σπινάκης. Δείτε στο βίντεο του Νίκου Σωμαράκη τη στιγμή της διακοπής. 

*Φωτογραφία: Νίκος Σωμαράκης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.