Διάλεξε το χρώμα της 3ης φανέλας του ΟΦΗ για δύο πολύ σημαντικούς λόγους

10:35 | 25/02/2023

Ο ΟΦΗ σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις το χρώμα της 3ης εμφάνισης ενόψει της επόμενης σεζόν, συνδυάζοντας μια σημαντική ενέργεια για το περιβάλλον και παράλληλα να συμβάλλεις στην στήριξη ενός συνανθρώπου μας.

H ΠΑΕ ΟΦΗ θέλοντας να συνδυάσει την συμμετοχή των φίλων της, την ανακύκλωση των πλαστικών και βασικότερα την στήριξη σε συνάνθρωπο μας που το έχει ανάγκη για αγορά αναπηρικού αμαξιδίου (μέσω της μεθόδου με τα καπάκια), προχωράει σε μια πρωτοποριακή κίνηση ενόψει της νέας χρονιάς.

Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι, μέσα από το τον συγκεκριμένο κατάλογο της Puma θα μπορούν να διαλέξουν το χρώμα της 3ης εμφάνισης του ΟΦΗ για την νέα σεζόν ψηφίζοντας στην επίσημη μπουτίκ του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Ο ΟΦΗ σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις το χρώμα της 3ης εμφάνισης της ομάδας μας για την σεζόν 2023-24, συνδυάζοντας μια σημαντική ενέργεια για το περιβάλλον και παράλληλα να συμβάλλεις στην στήριξη ενός συνανθρώπου μας.

Από σήμερα (25/2) μέχρι και την ημέρα του αγώνα με την ΑΕΚ (Κυριακή 5/3) μπορείς να ψηφίσεις το χρώμα που επιθυμείς ρίχνοντάς ένα καπάκι σε ένα από τα τρία δοχεία που βρίσκονται στο COSMOS x OFI Crete FC Store (Καντάνου 70) ανάλογα με το χρώμα της επιλογής σου.

Σε περίπτωση που έχεις περισσότερα καπάκια, μπορείς να τα ανακυκλώσεις στο ταμείο.

Τα καπάκια που θα συγκεντρωθούν, θα προσφερθούν για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου.

oficretefc-new-3rd-kit.jpg#asset:437920


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.