Διαμαντής: «Ο κ.Νιόπλιας μπαίνει στην ψυχολογία του παίκτη και τον χρειαζόμαστε»

15:19 | 05/09/2022

Ο ΟΦΗ πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 1-0 του Βόλου εκτός έδρας και ο σκόρερ της ομάδας, Αποστόλης Διαμαντής, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναφέρθηκε στην πρώτη νίκη του ΟΦΗ, τους στόχους της ομάδας αλλά και τους προσωπικούς του μεταξύ άλλων.

«Ήταν μια καλή εβδομάδα, ξέρουμε τι ομάδα είμαστε, είχαμε πίστη και θετικότητα. Η πίεση μας βγήκε με καλό τρόπο», είπε αρχικά για τη νίκη επί του Βόλου.

Για την αλλαγή της διάταξης: «Δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα και μας βγήκε σε καλό. Λόγω των συνθηκών ταιριάζουν οι τρεις αμυντικοί, αλλά ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις».

Για το γκολ που πέτυχε παρότι αμυντικός: «Δουλεύω πολύ το σκοράρισμα, το ψάχνω και μάλλον μου φαίνεται μου πάει το γήπεδο».

«Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να κοιτάει ψηλά. Με την επιστροφή των τραυματιών θα γίνουμε πιο δυνατοί και καλύτεροι. Οι Έλληνες ξέρουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και μπορούμε να εγκληματήσουμε τους ξένους παίκτες στο κλίμα. Θα παλέψουμε για τα playoffs, είναι νωρίς ακόμα, όλες οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα», συνέχισε.

Για τη διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Το Μουντιάλ είναι πρωτόγνωρο για εμάς μέσα στη σεζόν να υπάρχει διακοπή και θα δουλέψουμε να είμαστε καλύτεροι τον Δεκέμβριο».

Για την πορεία του στον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι ένα πολύ καλό πρότζεκτ για εμένα, είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην ομάδα, θέλω να βοηθάω τον σύλλογο».

Για τον Νιόπλια: «Έχει προπονήσει πολλά ματς και μπορεί να μπει στην ψυχολογία του παίκτη, μας μιλάει και μας βοηθάει πολύ και τον χρειαζόμαστε. Τις προηγούμενες μέρες, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, είπαμε όλοι μαζί ότι δεν συμβαίνει κάτι, είμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική και έχουμε δρόμο μπροστά μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.