Διαμαρτυρία του Ηροδότου στην ΕΠΟ για τη διαιτησία

20:07 | 11/03/2020

Επιστολή στην Ομοσπονδία έστειλε ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού.

Το ματς με την Επισκοπή (15/03) για τα πλέι οφ της Γ' Εθνικής θα «σφυρίξει» ο Γκαμάρης από την Ένωση Αθηνών. Οι «κυανόλευκοι» αναγνωρίζουν πως πρόκειται για ένα πολύ καλό ρέφερι, ωστόσο το σωματείο επιβαρύνεται με περισσότερα έξοδα.

Στον Ηρόδοτο τονίζουν πως το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του κορωνοϊού και αυτό σημαίνει πως δε θα μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας και θα είναι δύσκολο να καλυφθεί το ποσό. Αναλυτικά:

«ΠΡΟΣ :

ΕΠΟ

Κεντρική Επιτροοπή Διαιτησίας

κύριε πρόεδρε

Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος εκφράζει την διαμαρτυρία του για τον ορισμό του σώματος των Διαιτητών, του αγώνα της ομάδας μας με την ΕΠΙΣΚΟΠΗ.

Όπως γνωρίζετε ο αγώνας είναι χωρίς θεατές άρα χωρίς έσοδα για την ομάδα, απεναντίας τα έξοδα διογκώνονται με την συμμετοχή διαιτητή από την Αθήνα.

Η διαμαρτυρία μας δεν είναι στο πρόσωπο του καθ όλα άξιου διαιτητή, αλλά στην επιβάρυνση που η ομάδα μας θα υποστεί για 2η φορά με την ίδια ομάδα , τακτική που δεν εφαρμόστηκε στο μεταξύ μας παιγνίδι στο Ρέθυμνο.

Ο σύλλογος μας όπως όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν έχουν πάγια έσοδα και στηρίζονται αποκλειστικά στην ενίσχυση των μελών του και σε αυτή την φάση όπου η χώρα περνά κρίση λόγω του κορονοϊού και τα γήπεδα μένουν χωρίς θεατές , δεν θα έπρεπε να επιβαρυνόμαστε επιπλέον.

Η Διοίκηση ΠΑΣΑ Ηροδότου».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.