Διαψεύδει ο Λεοντιάδης για την Χρυσή Αυγή

16:10 | 12/06/2019

​Ανακοινώθηκε η παρουσία του στα ψηφοδέλτια ενόψει εκλογών, με τον βετεράνο του ΠΑΟΚ να διαψεύδει οποιαδήποτε ανάμειξη με την Χ.Α.

Ο Μιχάλης Λεοντιάδης, βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, παρουσιάστηκε από τη Χρυσή Αυγή στη λίστα των ψηφοδελτίων της ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο ίδιος, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «sfina» ανέφερε: «Δεν ξέρω τίποτα για Χρυσή Αυγή. Μου έχουν τηλεφωνήσει όλα τα κόμματα και έχω πει ότι δεν κατεβαίνω με κανέναν. Πώς έγραψαν το όνομά μου σε επίσημη λίστα; Απορώ και διαμαρτύρομαι. Δεν έχω συμφωνήσει με καμία Χρυσή Αυγή για να κατέβω στις εκλογές». Ακολούθησε ανάρτησή του στο facebook στην οποία ανέφερε: « Αυτα που γράφουν, είναι όλα ψέματα και μυνήσυμα. Αν κατέβω, μόνο με την Ενωση Κεντρώων» ενώ υπήρχε και φωτογραφία του με τον Βασίλη Λεβέντη.

Νωρίτερα, μια ανάρτηση του Γιώργη Σαββίδη φαίνεται να σχετίζεται με την ανακοίνωση του ονόματος του Λεοντιάδη από τη Χρυσή Αυγή, καθώς ο γιος του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρθηκε στις ρίζες του ΠΑΟΚ, στέλνοντας σαφές μήνυμα

πηγή: ethnos.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.