Διάστρεμμα ο Κοροβέσης

09:54 | 26/07/2018

Πρόβλημα με τον Νίκο Κοροβέση προέκυψε στο φιλικό του ΟΦΗ με τη Λάρισα.

Ο σκορ της κρητικής ομάδας στη δεύτερη εφετινή της αναμέτρηση υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκειά της και ξεκίνησε ήδη θεραπεία, προκειμένου να μείνει όσο λιγότερες ημέρες γίνεται μακριά από την προετοιμασία της ομάδας του.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε με τους παίκτες του ΟΦΗ να φορούν μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη των θυμάτων από τις πυρκαγιές της Αττικής, με τον αρχηγό της ομάδας Ανέστη Νάστο να λέει: «Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι κουράγιο στις οικογένειες, που είχαν θύματα. Να βοηθήσουμε όσο μπορούμε όλες οι ομάδες αυτές τις οικογένειες».

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση, ο δυναμικός μέσος τόνισε: «Η εικόνα μας ήταν αρκετά καλή. Όσοι αγωνίστηκαν έπαιξαν με καρδιά. Εκεί στέκομαι. Στον τρόπο του παιχνιδιού. Όλοι παίξαμε για την ομάδα.

Είναι σημαντικό και αυτό. Κάνουμε καλή δουλειά. Δουλεύομε στις προπονήσεις και αυτό βγαίνει και στα παιχνίδια».

Από την πλευρά του o Βασίλης Κουτσιανικούλης υπογράμμισε: «Έχουμε μπει σε ένα καλό δρόμο από την αρχή. Έγιναν οι μεταγραφές από νωρίς. Στα φιλικά παίζουμε με δυο ενδεκάδες και ο προπονητής θέλει να βγάλει τη σωστή χημεία στην ομάδα. Δουλεύουμε πολύ σωστά και σιγά-σιγά αυτό βγαίνει και μέσα στο γήπεδο».

Για το πρωί της Πέμπτης (26/7) το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει ασκήσει στο γυμναστήριο το πρωί, ενώ το απόγευμα θα γίνει προπόνηση στο αθλητικό κέντρο, η οποία θα είναι αφιερωμένη σε τεχνικά θέματα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.