Διάθεση για επανέναρξη του εργασιακού πρωταθλήματος

14:03 | 04/08/2020

Tι αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου

Πιθανή, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, είναι η επανέναρξη και η ολοκλήρωση του εργασιακού πρωταθλήματος, το οποίο είχε σταματήσει ελέω κορωνοϊού.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου για το 9ο Πρωτάθλημα:

Ο Δήμος Ηρακλείου και το τμήμα αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, διοργανωτές του Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2020, σεβόμενοι πρωτίστως την υγεία των αθλουμένων συμπολιτών μας και λοιπών εμπλεκόμενων, εφάρμοσε αρχικά τα πρωτόκολλα προστασίας των αρμόδιων αρχών μέχρι την αναστολή των αγώνων.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή 11/03/2020 είχαν διεξαχθεί 68 αγώνες σε σύνολο 288 προγραμματισμένων.

Με αίσθημα ευθύνης και μελετώντας τα επικαιροποιημένα πρωτόκολλα υγείας των αρμόδιων υπουργείων καθώς και των κανόνων διεξαγωγής αθλητικών δραστηριοτήτων ,θέλουμε να σας ενημερώσουμε -και εάν οι συνθήκες το επιτρέπουν- ότι η υπηρεσία μας προγραμματίζει την επανέναρξη και ολοκλήρωση του Τουρνουά, χρονικά ορίζεται για τέλος Σεπτέμβρη έως Δεκέμβρη 2020.

Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε με mail για τη συμμετοχή ή όχι της ομάδας – φορέα σας, μέχρι 17 Αυγούστου , γεγονός που θα συντελέσει στην έγκαιρη και άρτια οργάνωση καθώς και τον επανασχεδιασμό των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.