Δίχως Μάνο-Λεάλ, αλλά με… όλους τους άλλους

19:56 | 28/04/2018

Έτοιμος για την επόμενη νίκη η οποία θα τον φέρει και μαθηματικά στη Super League, ενώ παράλληλα θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας είναι ο ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής (29/4 – ΕΡΤ web tv) στις 5:00 με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά, με μοναδικούς απόντες τον τιμωρημένο Νάστο και τον τραυματία Λεάλ. Ο Ουρουγουανός δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά ούτε το Σάββατο και μοιραία ο Παπαδόπουλος τον άφησε εκτός, ενώ ο Μάνος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο. 

Στον αντίποδα υπάρχουν οι πολλές και σημαντικές επιστροφές, καθώς στη διάθεση του προπονητή είναι και πάλι οι Νάστος, Κουτσιανικούλης και Ποτουρίδης οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ παράλληλα έχουν βρεθεί σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και οι Παπαστερινός και Βουό, οι οποίοι μπορεί να την ήταν στην τελική αποστολή στο ματς με τον Παναιγιάλειο, δεν ήταν όμως απόλυτα έτοιμοι. 

Την αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα με τους Πόντιους, απαρτίζουν οι: Στρέζος, Γιαγκιόζης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Ντίνας και Βουό.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι επίσης τραυματίες Δερμιτζάκης, Παναγιώτου, Μονιάκης και Οικονόμου, καθώς και οι Πλευράκης, Κοντογιάννης, Τοπούζης και Νοικοκυράκης. Η αποστολή του ΟΦΗ θα επιστρέψει στο Ηράκλειο τη Δευτέρα το πρωί, καθώς την Κυριακή μετά τον αγώνα θα διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.