Δίχως Μανουσάκη-Λαδά στην Σπάρτη

19:12 | 03/05/2018

Με απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον αγώνα της Παρασκευής (4/5 στις 4:00) στη Σπάρτη με την τοπική ομάδα, καθώς στην τελευταία προπόνηση ο Μανουσάκης χτύπησε στο πόδι και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο μέσος της κρητικής ομάδας τραυματίσθηκε στο κουτεπιέ, κάτι που οδήγησε τον προπονητή του να τον αφήσει εκτός αποστολής. Εκτός έμεινε και ο Λαδάς, ο οποίος την ώρα όπου οι συμπαίκτες του θα προσπαθούν για τη νίκη στη Σπάρτη, αυτός θα… παρουσιάζεται για να υπηρετήσει τη «μαμά πατρίδα». Ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη θα παρουσιασθεί στον Έβρο για να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία και για αυτό θα είναι μακριά από την ομάδα στα ερχόμενα ματς. 

Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προπονητής του Εργοτέλη, ο οποίος άφησε εκτός αποστολής και τον Μπρούς, δίχως να είναι τραυματίας. Την 18μελή αποστολή των κιτρινόμαυρων για τον αγώνα με τη Σπάρτη, αποτελούν οι: Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πάτας, Μπουρσέλης, Μπούζας, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Κάϊπερς, Έφορντ, Ιατρούδης, Σταματάκος. Αγγελόπουλος, Οικονόμου, Χανιωτάκης, Βογιατζής.

Στο ματς αυτό άπαντες στον Εργοτέλη επιθυμούν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και στη διεύρυνση του αήττητου των τελευταίων αγώνων, το οποίο έχει σταθεροποιήσει την ομάδα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και παράλληλα της δίνει ελπίδες για ένα ακόμα καλύτερο «πλασάρισμα» στον βαθμολογικό πίνακα. 

Η αποστολή αναχώρησε αεροπορικός για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Σπάρτη για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα, το οποίο θα ανοίξει την 30η αγωνιστική της Football League.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.