Δίχως Μπάτζιο με Δόξα, από εβδομάδα η επέμβαση σε Ροβίθη

18:20 | 15/03/2018

Χωρίς τον αρχηγό του Χρήστο Μπάτζιο θα παραταχθεί την Κυριακή (18/3) ο Εργοτέλης στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Απών θα είναι φυσικά και ο Μανόλης Ροβίθης, ο οποίος την ερχόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί στην επέμβαση αποκατάστασης του σοβαρού του τραυματισμού.

Ο Ηρακλειώτης μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες δυστυχώς επιβεβαίωσαν τη σοβαρότητα του τραυματισμού του με τη διάγνωση να κάνει λόγο για ρήξη χιαστού στο αριστερό του γόνατο. Τον Ροβίθη θα χειρουργήσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Εργοτέλη, Σήφης Χριστοδοράκης. 

Η δυσάρεστη αυτή είδηση σκιάζει την προετοιμασία των κιτρινόμαυρων για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας, από την οποία θα απουσιάσει και ο Χρήστος Μπάτζιος ο οποίος συμπλήρωσε στο ματς με τον Άρη επτά κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του την 22η αγωνιστική την προσεχή Κυριακή, αλλά και την 24η στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιγιάλειο. 

Τρίτος δεδομένος απόντας από τον αγώνα με την ομάδα της Δράμας θα είναι ο Μπούζας, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στη μέση. Η προετοιμασία του Εργοτέλη θα συνεχισθεί την Παρασκευή (16/3) το πρωί στις 11:30, με προπόνηση η οποία θα γίνει στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.