Δίχως Μπούση η Γ.Σ.

21:02 | 30/09/2018

Ο Μιχάλης Μπούσης δεν θα δώσει το «παρών» στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, όμως το πλάνο του προχωράει με γοργούς ρυθμούς.

Η ώρα της… αλλαγής δεν αργεί για τον ΟΦΗ, καθώς στις 10 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί η σημαντική γενική συνέλευση για ν’ αλλάξει χέρια η ΠΑΕ και να περάσει στον Μιχάλη Μπούση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ομογενής επιχειρηματίας δε θα ταξιδέψει στην Κρήτη γι’ αυτή την κρίσιμη συνάντηση, κάτι που ίσως γίνει λίγο αργότερα, καθώς είναι εξαιρετικά πιθανό να παρακολουθήσει από κοντά το εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Super League.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως έχει ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν σταματήσει να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα. Το αντίθετο μάλιστα… Οι κινήσεις συνεχίζονται και το πλάνο υλοποιείται με γρήγορους ρυθμούς. Η Γ.Σ. συνέλευση θα ορίσει την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, την οποία θα καλύψει ο Μπούσης. Έχει ήδη στην κατοχή του ένα ικανοποιητικό ποσοστό μετοχών, το οποίο θ’ αυξηθεί με την κάλυψη της ΑΜΚ.

Το «άνοιγμα» που έχει αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ… αγγίζει τα 1.2 εκατομμύρια ευρώ, χρέος που θα επωμιστεί ο μελλοντικός ιδιοκτήτης του Ομίλου. Από’ κει και πέρα, θα υπάρξει πλήρης ανανέωση και στο κομμάτι των στελεχών, με την αναζήτηση και τις σχετικές επαφές να έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Ο Γιάννης Σαμαράς, αναμένεται ν’ αναλάβει τη γενική εποπτεία του αγωνιστικού τμήματος. Από τις ακαδημίες μέχρι και την πρώτη ομάδα.

Όσον αφορά στον Γιώργο Σαμαρά και Ηλία Πουρσανίδη, θα έχουν το γενικό πρόσταγμα στα διοικητικά, αφού θα είναι εκείνοι που θα… κινούν τα νήματα, με τον κ. Μπούση να είναι ο νέος πρόεδρος του ΟΦΗ.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.