Proactive-Στεφανουδάκης: «Δίδυμο» επιτυχιών!

08:00 | 16/04/2021

Proactive και Μανώλης Στεφανουδάκης συνεχίζουν μαζί με άρωμα Κρήτης και άρωμα Ελλάδας

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης συνεχίζει να κρατάει ψηλά τη σημαία της Ελλάδας και της Κρήτης με τις επιτυχίες του, παραμένοντας στον αφρό του ελληνικού αθλητισμού.

Ο χρυσός παραολυμπιονίκης δεν είναι μόνος, αφού στο πλευρό του θα συνεχίσει να έχει την εταιρεία Proactive, η οποία τον στηρίζει στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης και της γενικότερης στήριξή της σε αθλητές και αθλητικά σωματεία.

Μπουνάκης: «Ο Μανώλης τιμάει τα χρώματα της Ελλάδας και της Κρήτης»

Με δηλώσεις στο Capitano.gr του Προεδρου και Διευθυνοντα Συμβουλου της Proactive AE, Νίκου Μπουνάκη, τονίζεται η σημασία της στήριξης των Κρητικών αθλητών από εταιρείες του νησιού: «Συνεχίζουμε όχι μόνο το έργο μας στο πλαίσιο της κοινωνικής μας ευθύνης, αλλά συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον Μανώλη Στεφανουδάκη τιμώντας τη μνήμη του αείμνηστου προέδρου της Αγροτικής Ένωσης Μεσαράς, Μενέλαου Κουτσάκη, που μέσω εκείνου αρχίσαμε να στηρίζουμε τον παραολυμπιονίκη μας». Συνεχίζοντας ο κ.Μπουνάκης, τόνισε: «Είναι η δεύτερη χρονιά που θα είμαστε στο πλευρό του Μανώλη για να ενισχύσουμε τη μεγάλη του προσπάθεια. Πρόκειται για έναν αθλητή που τιμάει τα χρώματα της Ελλάδας και της Κρήτης και συνάδει με τη φιλοσοφία της Proactive».

Στεφανουδάκης: «Σπουδαίο να σε στηρίζουν από την περιοχή σου»

Από την πλευρά του, ο Μανώλης Στεφανουδάκης μίλησε στο Capitano.gr για την ανανέωση της συνεργασίας και έμπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Μπουνάκη: «Είναι η δεύτερη χρονιά που θα έχω στο πλευρό μου την Proactive. Είναι τιμή μου να μπορώ να τους έχω στη φανέλα μου και να με στηρίζουν. Είναι ό,τι καλύτερο για έναν αθλητή να σε στηρίζουν από την περιοχή. Με τον κ. Μπουνάκη μας συνδέει κάτι παλιό. Με είχαν βοηθήσει στον πρώτο αγώνα της καριέρας μου, όταν είχε βρεθεί στο Νότιγχαμ της Αγγλίας πριν από μερικά χρόνια. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό προς το πρόσωπό μου».

proactive.jpg#asset:297780

Θυμίζουμε ότι χρυσός Παραολυμπιονίκης πρόσφατα κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στο ακόντιο και τη σφαίρα κατηγορίας F54, στο Γκραν Πρι που ολοκληρώθηκε στην Τύνιδα.

Η Proactive Α.Ε – Σύμβουλοι Επιχειρήσεων είναι εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών, η οποία παρέχει ολοκληρημένο στρατηγικό σχεδιασμό, ανάπτυξη και καινοτομία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς ούσα δραστηριοποιημένη και άκρως επιτυχημένη από το 2004.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.