«Δίκαιη νίκη»

20:49 | 22/04/2018

Στο δίκαιο της επικράτησης του Εργοτέλη, στάθηκε στις δηλώσεις του ο γυμναστής των κιτρινόμαυρων Αντώνης Ανδρουλάκης, καθώς ο προπονητής για μια ακόμα φορά αρνήθηκε να παραστεί στη συνέντευξη τύπου.

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕ Καραϊσκάκης για την προσπάθειά της. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλες τις φάσεις και πέτυχε μια δίκαιη νίκη. Τα πράγματα έγιναν πιο απλά για εμάς όταν ο αντίπαλός μας άρχισε να μας πιέζει, καθώς έτσι μπορούμε με μεγαλύτερη ευκολία να κάνουμε φάσεις και να βάζουμε γκολ. 

Είναι δύσκολο για τον κάθε αντίπαλο να μας αντιμετωπίσει στο δεύτερο ημίχρονο και το δείχνουμε σε κάθε ματς. Δουλεύουμε, εξελισσόμαστε, δεν έχουμε τραυματισμούς και αν δούμε ότι στο πρώτο γύρο μέχρι τη 10η αγωνιστική είχαμε μόλις 3 βαθμούς και τώρα έχουμε 10, μπορούμε να καταλάβουμε τη βελτίωση που έχουμε ως ομάδα».

Ο προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης Σάκης Παπαβασιλείου ανέφερε από την πλευρά του: «Δεν θα σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι καθώς το σκορ μιλά από μόνο του. Είναι μια βαριά ήττα που μας πονά, αλλά δεν ισοπεδώνει όμως ότι έχουμε κάνει ως τώρα. Να σκύψουμε τα κεφάλια, να δουλέψουμε σκληρά, αυτή η σφαλιάρα θα μας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Σε κάθε ματς πρέπει να είσαι σοβαρός και να έχεις βλέψεις και καλή εικόνα. Ευχές για ότι καλύτερο στον Εργοτέλη».

Από τους παίκτες του Εργοτέλη μίλησε ο Γιάννης Ιατρούδης ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ με την ομάδα του: «Όλοι ήμασταν προσηλωμένοι στο πλάνο μας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθει η νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ και ήταν κάτι που το περίμενα καιρό». 

Από αυτούς της ΑΕ Καραϊσκάκης στη συνέντευξη τύπου ήταν ο Ντονάλτο Άτσκα: «Ευχαριστώ τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ. Ξέραμε ότι παίζουμε με μια καλή ομάδα. Το πέναλτι με το οποίο πέτυχε ο Εργοτέλης το πρώτο του γκολ, νομίζω πως δεν ήταν, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.