Δικαίωση και σε δεύτερο βαθμό για τον Ηρόδοτο

15:44 | 12/07/2018

Επιβεβαιώθηκαν από την ΕΠΟ οι πληροφορίες του Capitano.gr για το -5 του Αστέρα Αμαλιάδας - ''έπεσε'' η ποινή των Παπαματθαιάκη-Ξυδάκη - διαβάστε την απόφαση της Ομοσπονδίας

Ευχάριστες είναι οι ειδήσεις από την ΕΠΟ για το σύλλογο της Ν. Αλικαρνασσού, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε την έφεση του Αστέρα Αμαλιάδας και το -5 από τα επεισόδια στο ματς που διακόπηκε απέναντι στους «κυανόλευκους» παραμένει.

Η Ομοσπονδία, παράλληλα, «έριξε» σε 2 μήνες την εξάμηνη ποινή στον Μανώλη Παπαματθαιάκη και το συνεργάτη του Ανδρέα Ξυδάκη, κάτι που σημαίνει πως η τιμωρία τους… σβήνει πριν την έναρξη της σεζόν και συγκεκριμένα στα τέλη Ιουλίου.

Τα... σπουδαία ανακοινώθηκαν κι επίσημα από την ΕΠΟ λίγα λεπτά μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Capitano.gr. 

Η απόφαση για την έφεση του Αστέρα: «Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του Αστέρα Αμαλιάδας – Πανοπούλου κατά της υπ’ αριθ. 218/31-5-2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ». 

Η απόφαση για την έφεση του Ηροδότου: «Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση των Εμμ. Παπαματθαιάκη, Ανδρέα Ξυδάκη. Εξαφανίζει εν μέρει την υπ’ αριθ. 218/2018 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ως προς την επιβληθείσα στους εγκαλούμενους ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έξι (6) μήνες. 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.