​Δικαστική νίκη Πουρτουλίδη έναντι του Απόλλωνα

15:20 | 05/06/2020

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Νίκο Πουρτουλίδη για την προσφυγή του κατά του Απόλλωνα Πόντου, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να καλείται να πληρώσει 22.000 ευρώ.

Δικαστική νίκη του Νίκου Πουρτουλίδη έναντι του Απόλλωνα Πόντου με το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επιδικάζει το ποσό των 22.000 ευρώ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να ξεπληρώσει τον Έλληνα άσο σε τέσσερις δόσεις καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα τους αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από το Πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ:

«Ορίζει όπως, η επιδικασθείσα στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Νικόλαο Πουρτουλίδη του Αδάμ, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 169/2020 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο. χρηματική απαίτηση, καταβληθεί/ εξοφληθεί από την υπόχρεη ΠΑΕ Απόλλων Πόντου σε τέσσερις (4) ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Επιβάλλει, για την περίπτωση μη τήρησης της παραπάνω ρύθμισης, αναφορικά με οποιαδήποτε δόση, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το πρωτάθλημα που μετέχει, για το σύνολο του ποσού του ποσού των 21.954,08 € και των νομίμων τόκων».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.