Δικηγόρος Σεμέδο: «Η ιατροδικαστική έκθεση υποδεικνύει ότι δεν υπήρχε ίχνος κακοποίησης»

15:17 | 01/09/2021

Εξέφρασε την πεποίθηση της πως ο Πορτογάλος στόπερ είναι αθώος.

Η δικηγόρος, Μαριζάννα Κικίρη, τόνισε στον ALPHA τόνισε πως κι η ιατροδικαστική έκθεση δεν δείχνει ίχνη κακοποίησης της 17χρονης κοπέλας. Αναλυτικά επεσήμανε:

«Μάλιστα, πράγμα το οποίο αποδεικνύεται από μια απλή ανάγνωση της δικογραφίας γιατί όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι κατηγορίες είναι αβάσιμες. Η καταγγελία εμπεριέχει αντιφάσεις, αλλά αυτό που μπορώ να πω σε αυτή τη φάση -γιατί όπως καλά γνωρίζετε είναι μυστική η ανάκριση και προστατεύονται τα δικαιώματα του κατηγορουμένου- είναι πως δεν υπάρχει κανένα μα κανένα απολύτως στοιχείο που να καταδεικνύει την ενοχή του. Αντιθέτως, αποδεικνύεται η αθωότητά του.

Δεν μπορώ να κάνω σενάρια, ο ίδιος ο εντολέας μου απάντησε στους δημοσιογράφους για τον λόγο που ο ίδιος εικάζει. Εμείς, ως συνήγοροι υπεράσπισης, μελετούμε και εξετάζουμε τα στοιχεία.

Πραγματικά σας μιλώ εντίμως και με το χέρι στην καρδιά, δεν θα αναλάμβανα μια υπόθεση ομαδικού βιασμού, ούτε καν βιασμού, ως γυναίκα κιόλας, αν δεν ήμουν πεπεισμένη για την αθωότητα του εντολέα μου, η οποία δεν προκύπτει μόνο από τα λεγόμενά του, αλλά κι απ' όλα τα στοιχεία της δικογραφίας.

Ήταν μια παρέα για πάρα πολλές ώρες μαζί, κινήθηκαν σε χώρους διασκέδασης και λοιπά. Επειδή δεν επιτρέπεται να εμφανίσουμε άλλα στοιχεία της δικογραφίας, θα πω απλά ότι τα ίδια τα στοιχεία και ειδικά η ιατροδικαστική έκθεση υποδεικνύει ότι δεν υπήρχε ίχνος κακοποίησης της εγκαλούσης».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.