Διπλά κερδισμένος με νίκη στην Καλλιθέα

07:53 | 14/03/2018

Κάθε αγωνιστική είναι κρίσιμη και καθοριστική, κάποιες όμως περισσότερο από άλλες. Μια από αυτές είναι η 22η…

Για τον ΟΦΗ η ερχόμενη αγωνιστική θα έχει διπλό όφελος σε περίπτωση νίκης δικής του στην Καλλιθέα και χωρίς υπερβολή, θα μπορεί κανείς να πει πως θα είναι «διπλή». 

Ο λόγος; Το ότι την ίδια ημέρα του πρωταθλήματος, επόμενη ημερολογιακά, θα βρεθούν αντιμέτωποι στην Πάτρα οι άλλοι δυο συνδιεκδικητές της ανόδου. Η Παναχαϊκή υποδέχεται τον Άρη και ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο ΟΦΗ αν έχει νικήσει στην Καλλιθέα θα είναι ο… ωφελούμενος στον αγώνα της Πάτρας. 

Αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία πρώτος είναι ο Άρης με 53 βαθμούς, ακολουθεί ο ΟΦΗ με 51 και τρίτη είναι η Παναχαϊκή με 46. Νίκη της κρητικής ομάδας θα την ανεβάσει στους 54 και από εκεί και πέρα… ή θα είναι μόνος πρώτος, αν νικήσει η Παναχαϊκή και μείνει ο Άρης στους 53, ή θα είναι ισόβαθμος του Άρη αν ο αγώνας λήξει ισόπαλος, ή θα ανοίξει ακόμα περισσότερο τη διαφορά του από τους Αχαιούς, στους 8 βαθμούς, σε περίπτωση επικράτησης των Θεσσαλονικέων… 

Καταλαβαίνει κανείς πως είναι η 22η μια αγωνιστική η οποία θα καθορίσει εν πολλοίς τις καταστάσεις στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εξίσου σημαντική, αλλά όχι τόσο, θα είναι και η 23η όπου υπάρχει το κρητικό ντέρμπι ΟΦΗ-Εργοτέλη, ο Άρης θα έρθει στην Κρήτη να παίξει με τον Κισσαμικό και η Παναχαϊκή θα πάει στη Δράμα να παίξει με τη Δόξα. 

Δυο καθοριστικές αγωνιστικές προτού για τον Όμιλο έρθουν τα συνεχόμενα ματς με τους συνδιεκδικητές, αρχικά με την Παναχαϊκή στην Πάτρα και στη συνέχεια με τον Άρη στο «Θ. Βαρδινογιάννης»…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.