Διπλή ενίσχυση για τον Ηρόδοτο

21:45 | 19/03/2021

Επέστρεψε, ως δανεικός, ο Αλέκος Ζαφείρης και αποκτήθηκε, επίσης δανεικός, ο Νίκος Λουμπάκης.

Η ανακοίνωση του Ηροδότου για τον Ζαφείρη:

«Το βαρύ πυροβολικό είναι πάλι εδώ».

Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την επιστροφή του Αλέκου Ζαφείρη στην ομάδα για την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τον Α.Ο. Τυμπακίου, και εμείς με την σειρά μας ευχαριστούμε την διοίκηση της.

Ο 30χρονος επιθετικός μετά από τέσσερα χρόνια επιστρέφει σε γνωστά λημέρια, στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά αλλά και αγάπησε για να βοηθήσει την εφετινή μας προσπάθεια.

Αλέκο σε ξανά καλωσορίζουμε στον ΗΡΟΔΟΤΟ, ξέρεις πολύ καλά που ήρθες και τι πρέπει να κάνεις, και εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε πάνω απ´ όλα να έχεις υγεία και να φορτώσεις τα αντίπαλα δίχτυα με πολλά γκολ.»

Η ανακοίνωση για τον Λουμπάκη:

«Η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Λουμπάκη με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟ Κρουσώνα έως της λήξη της ποδοσφαιρικής σεζόν ήτοι 30/06/2021.

Ο 27χρονος έμπειρος αμυντικός, ο οποίος ήρθε για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας μας ξεκίνησε από τον Εργοτέλη ενώ συνέχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ομάδες, Γιούχτα, Επισκοπή, ΑΕ Μυλοποτάμου, ΑΟ Πόρος, Αναγέννηση Ιεράπετρας και ΠΑΟ Κρουσώνα.

Νίκο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηροδότου και ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και να βοηθήσεις με την σειρά σου στην εκπλήρωση των φετινών στόχων!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.