Διπλό και πρωτιά για τον ΟΦΗ στο Περιστέρι!

ΟΦΗ

Χορταστικό ματς και νίκη στο Περιστέρι του ΟΦΗ (2-3 τον Ατρόμητο) που τον φέρνει στην πρώτη θέση των πλέι άουτ.

Χορταστικό ήταν το πρώτο μέρος στο Περιστέρι, κάτι λογικό αφού οι δύο ομάδες έπαιζαν χωρίς σκοπιμότητες και δίχως βαθμολογικό άγχος. Για πρώτη φορά είδαμε τον ΟΦΗ με Ντίκο και Φελίπε στην αρχική ενδεκάδα, αλλά και τον Μπάκιτς από πίσω τους, σε ένα επιθετικό σχήμα από τον Νταμπράουσκας, ωστόσο αν και ήταν αποτελεσματικό μπροστά, πίσω ο ΟΦΗ έκανε λάθη δίνοντας επιθέσεις στον Ατρόμητο.

Ο Όμιλος προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό μετά από εξαιρετική συνεργασία μεταξύ Λουίς Φελίπε, Ντικο και Ντιουσε και εξαιρετικό σουτ του τελευταίου για το 0-1.

Στο 16' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με πέναλτι του Ρομπαϊγ. Ο ρέφερι είδε χέρι του Διαμαντή, το VAR... δεν είδε τίποτα (το χέρι του αμυντικού του ΟΦΗ φάνηκε κολλημένο) και με μία αυστηρή απόφαση ο Ατρόμητος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 27ο λεπτό ο ΟΦΗ βρήκε και δεύτερο γκολ. Μετά από λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων ο Μεγιαδο από κοντινή απόσταση σκόραρε και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Μόνο που η χαρά δεν κράτησε για πολύ αφού στο 35ο λεπτό ο Βούρος άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανδά και ο Ατρόμητος με τυχερό τρόπο ισοφάρισε για δεύτερη φορά.

Ο ΟΦΗ δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο τον Ατρόμητο, αλλά και την κάκιστη διαιτησία του Τζοβάρα, ο οποίος σε ένα παιχνίδι ελεύθερο και δίχως σκοπιμότητες κατάφερε -γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- να τα κάνει μπάχαλο, όχι μόνο στη φάση του πέναλτι, αλλά στις κάρτες που μοίραζε ή δεν μοίραζε.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ ήταν πιο συγκροτημένος και προσεκτικός. Είχε τον έλεγχο του αγώνα και δεν αντιμετώπιζε προβλήματα από τον Ατρόμητο, διορθώντας τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 65', μάλιστα, ο Ομιλος βρήκε και το τρίτο γκολ με υπέροχη κεφαλιά του Ντίκο, ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους για τρίτη φορά στην αναμέτρηση.

Τι χρειαζόταν πλέον; Μία σωστή διαχείριση του ΟΦΗ μέχρι το φινάλε για να κρατήσει το υπέρ του 2-3. Το κατάφερε, απορρόφησε την όποια πίεση του Ατρόμητου που προσπάθησε να απειλήσει στο φινάλε και έφυγε νικητής, νικώντας για πρώτη φορά εφέτος την ομάδα του Περιστερίου. Με τη νίκη αυτή πάει στην πρώτη θέση των πλέι άουτ, στο +3 από τον Ατρόμητο.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Μαυρομάτης, Έντερ (83΄ Οικονομίδης), Αγκιμπού (90΄ Κιάρτανσον), Έρλινγκμαρκ (71΄ Φρίντγιονσον), Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος (71΄ Τσαβίδας), Ρομπάιγ (90΄ Τζοβάρας).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Θοράρινσον, Βούρος, Διαμάντης, Πασαλίδης, Μεγιάδο, Ντιουσέ (83΄ Περέα), Μπάκιτς (76΄ Νέιρα), Φελίπε Λουίς, Ντίκο (76΄ Μοσκέρα).


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.